Hailey Bieber snimljena je u noćnom izlasku za koji je odjenula ultrakratku haljinu.

Galerija


Manekenka i supruga pjevača Justina Biebera, 23-godišnja Hailey Bieber nedavno je javno priznala kako se osjeća kao da se emocionalno raspada zbog okrutnosti na društvenim mrežama s kojom se svakodnevno suočava i ukazala na taj, danas česti problem svakodnevice.

Vezani članci Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Dvaput su se vjenčali, a ljepša polovica popularnog para sada je pokazala nikad objavljenu fotku s raskošne ceremonije Hailey Bieber - 2 Zabundala gornji dio tijela dok je noge otkrila u vrućim hlačicama: Začudila je i odabirom obuće

Čini se da joj se i samoj doista nije lako nositi s time, pogotovo nakon što je uhvaćena u noćnom izlasku s prijateljicom u kojem je imala malih problema s ravnotežom i kretanjem, pa su mnogi zaključili da nije sasvim pri sebi.

Naime, Hailey se otputila u noćni izlazak za koji je odabrala ultrakratku crnu haljinu s narančastim krznenim detaljem, koja je dodatno naglasila njezin duboki dekolte. Ipak, i tako besprijekornog izgleda Hailey nije mogla pred paparazzima sakriti izgubljeni i zbunjeni pogled, kao ni činjenicu da se pri hodu pridržavala za plavokosu prijateljicu.

Jesu li za to krive visoke potpetice koje je nosila ili uistinu koja čašica previše, možemo samo nagađati, a kako je slavna manekenka izgledala u takvom stanju, pogledajte u našoj galeriji.

Svi pričaju o reakciji Jennifer Aniston u trenutku kada je Brad Pitt dobio Zlatni globus