Kako se vama čini?

Izgubljeni pogled i zbunjeni izraz lica potaknuli glasine da je lijepa manekenka posegnula za čašicom više

Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Hailey Bieber (Foto: Profimedia) +0 Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Galerija

Hailey Bieber snimljena je u noćnom izlasku za koji je odjenula ultrakratku haljinu.

Manekenka i supruga pjevača Justina Biebera, 23-godišnja Hailey Bieber nedavno je javno priznala kako se osjeća kao da se emocionalno raspada zbog okrutnosti na društvenim mrežama s kojom se svakodnevno suočava i ukazala na taj, danas česti problem svakodnevice.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Kakve noge! Godinama je trpjela zle komentare zbog poznatog supruga, a sada u inat svemu izgleda bolje nego ikad!

Čini se da joj se i samoj doista nije lako nositi s time, pogotovo nakon što je uhvaćena u noćnom izlasku s prijateljicom u kojem je imala malih problema s ravnotežom i kretanjem, pa su mnogi zaključili da nije sasvim pri sebi.

Naime, Hailey se otputila u noćni izlazak za koji je odabrala ultrakratku crnu haljinu s narančastim krznenim detaljem, koja je dodatno naglasila njezin duboki dekolte. Ipak, i tako besprijekornog izgleda Hailey nije mogla pred paparazzima sakriti izgubljeni i zbunjeni pogled, kao ni činjenicu da se pri hodu pridržavala za plavokosu prijateljicu.

Jesu li za to krive visoke potpetice koje je nosila ili uistinu koja čašica previše, možemo samo nagađati, a kako je slavna manekenka izgledala u takvom stanju, pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Brad Pitt (Foto: Getty Images) +0 Brad Pitt Jennifer Aniston (Foto: Getty) Celebrity Svi pričaju o reakciji Jennifer Aniston u trenutku kada je Brad Pitt dobio Zlatni globus

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene