Hailey Bieber oglasila se prvi put nakon što su procurile snimke na kojima Justin Bieber viče na nju nakon nastupa u Las Vegasu.

Galerija


Manekenka Hailey Bieber oglasila se prvi put nakon što su svijet obišle snimke na kojima suprug Justin Bieber viče na nju u svađi. 24-godišnja manekenka je trenutačno u Veneciji, dok je Justin u Los Angelesu, no nije skrivala na društvenim mrežama da su proveli predivan vikend zajedno.

Vezani članci Hailey Bieber - 2 Zabundala gornji dio tijela dok je noge otkrila u vrućim hlačicama: Začudila je i odabirom obuće Hailey i Justin Bieber U haljini koja ne dopušta nošenje grudnjaka odoljeti joj nije mogao ni suprug, nije ju ispuštao iz zagrljaja

"Sjećanje na divan vikend koji smo proveli zajedno. Sjajno smo se zabavili i bili smo okruženi ljubavlju. Sve drugo što se govori su neistine. Ne hranite se negativnim stvarima ljudi", napisala je Hailey na Instagramu uz fotografiju na kojoj ljubi Justina.

Proteklog vikenda je procurila snimka na kojoj se čini kao da Justin viče na Hailey nakon nastupa u Las Vegasu. Nekolicina obožavatelja istaknula je da nije sve onako kako se čini, a njegovi bliski suradnici tvrde kako je pjevač samo bio pod adrenalinom zbog nastupa.

Podsjetimo, Hailey i Justin prvo su se vjenčali u tajnosti u gradskoj vijećnici u New Yorku u rujnu 2018. godine, a godinu dana kasnije stali su pred oltar u kapelici u Južnoj Kaliforniji i ponovno jedno drugom izrekli "da", ali ovoga puta pred nešto više od 150 gostiju.

Među uzvanicima su, osim njihovih obitelji i bliskih prijatelja, bile i mnoge slavne face, poput Kendall i Kylie Jenner, Joan Smalls, Camile Morrone, poznatije kao djevojke Leonarda DiCaprija, Jadena Smitha i brojnih drugih.

Iza njega su velike afere i tragični gubici, sada je stigao u Hrvatsku i luksuznom jahtom obilazi našu obalu

Ukrotila je jednog od najpoželjnijih muškaraca, a sada se pohvalila da zajedno ljetuju u Hrvatskoj: "Najbolje iskustvo u životu!"