obitelj je uz njega

Nakon kćeri, oglasila se i poznata nećakinja glumca Aleca Baldwina: "Srce mi se slama zbog svega..."

Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) +0 Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Galerija

Hailey Bieber na Instagramu je objavila poruku nakon pucnjave na setu filma "Rust" u kojoj je život izgubila snimateljica.

Nakon što se Alec Baldwin oglasio na Twitteru poslije stravične nesreće na setu filma u Novom Meksiku, tijekom koje je pištoljem usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, na društvenim mrežama se javila i njegova kći Ireland (25), a javnosti se obratila i nećakinja slavnoga glumca, Hailey Bieber (24).

Pogledaj i ovo Alec Baldwin Prijeti mu zatvorska kazna Alec Baldwin opet je dočekao loše vijesti, dvije godine nakon tragedije na setu optužen je za ubojstvo iz nehaja!

"Šaljem svu svoju ljubav obitelji Halyne Hutchins. Ovo je zaista nevjerojatna i strašna tragedija. Moje misli su također s Joelom Souzom i nadam se da će se brzo oporaviti. Srce mi se slama zbog svih koji su uljučeni", napisala je na Instagram storyju kći Alecova brata, glumca Stephena Baldwina.

Procurili su detalji nesreće sa seta filma "Rust" a objavljeno je i tko je odgovoran za oružje kojim je Baldwin usmrtio snimateljicu te ranio redatelja. U policijskim dokumentima stoji kako je oružarka Hannah Gutierrez Reed na kolica na setu snimanja ostavila tri pištolja koja su trebala poslužiti kao rekviziti, dok je asistent režije Dave Halls jedan od njih predao Baldwinu te nije znao da je napunjen između ostalog pravim mecima. "Hladan pištolj", viknuo je Halls ekipi prije nego što je započelo snimanje, a to je značilo da je pištolj siguran za ispaljivanje za potrebe snimanja.

Objavljeno je i kako je više snimateljskih ekipa proteklih tjedana napustilo set filma "Rust" u znak prosvjeda zbog radnih uvjeta. Snimatelji i njihovi pomoćnici bili su ogorčeni uvjetima rada na niskobudžetnom filmu: žalili su se na preduge sate koje su provodili na snimanju, preduga putovanja do seta, kao i plaće.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) +2 Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Celebrity Procurili detalji strašne nesreće u kojoj je život izgubila snimateljica, zna se i tko je Alecu Baldwinu dao pištolj u ruke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene