Pozdrav iz saune

Na njoj je i znoj seksi: Supruga problematičnog pjevača pozirala u topiću i minijaturnim gaćicama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hailey Bieber i njezin muž Justin Bieber u karanteni su od ožujka u njihovom domu u kanadskom gradu Waterloou.

Manekenka Hailey Bieber (23) rijetko objavljuje fotografije iz karantene koju od ožujka s mužem, pjevačem Justinom Bieberom (26) provodi u Ontariju. 

Pogledaj i ovo Selena Gomez i Hailey Bieber - 2 susret bivše i sadašnje Dvije najveće suparnice iznenadile javnost svojim neočekivanim potezom, evo zašto su Selena i Hailey glavna tema svih svjetskih medija!

No ovog puta je počastila obožavatelje seksi slikom iz saune. "Karantenski znoj", napisala je Hailey koja je pozirala u crvenom topiću i gaćicama pritom prekrivši lice rukama. Njezina objava je izazvala oduševljenje kod pratitelja koji ima 26.9 milijuna na Instagramu. 

"To izgleda nevjerojatno", "Savršena si", "Cilj mi je imati ovakvo tijelo", "I ja bih takvu saunu", komentirali su njezinu fotografiju. 

Hailey je nedavno progovorila o svom boravku u kanadskom gradu Waterloo s Justinom. Par tamo ima svoju kuću, a manekenka je prvo mislila da će joj teško pasti karantena zbog koronavirusa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

quarantine sweat

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Ipak, ispalo je da sretnija nego ikad. "Osjećam kao da sam se ponovno povezala sa sobom i to me je jako usrećilo", istaknula je. Dodala je da ona i Justin imaju sreće što mogu provoditi dane na jednostavne načine poput šetnji po njihovom imanju. 

Manekenka je s pjevačem pokrenula nedavno Facebook serijal "The Biebers on Watch". Par objavljuje epizode ponedjeljkom, srijedom i petkom, a u njima, kako su sami istaknuli, ekskluzivan pogled na njihov dom i brak te njihove intimne trenutke. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene