Hailey Rhode Bieber našla se na meti kritika zbog sumnji da se podvrgnula plastičnim operacijama.

Galerija


Manekenka Hailey Rhode Bieber, poznata i kao supruga bivše tinejdžerske zvijezde Justina Biebera, slovi kao ljepotica kojoj za besprijekoran izgled nije potrebna teška šminka jer ona i u opuštenim izdanjima blista i njezina prirodna ljepota dolazi do izražaja.

Vezani članci Mađarski premijer Viktor Orban Sasvim neobičan sukob: Mađarska napala omiljenog glumca jer je kritizirao Orbana i nazvao ga "primjerom mržnje i bijesa u svijetu" Fail Proizvodi za uljepšavanje dodatno im zagorčali život, izgled im se promijenio u samo jednom trenutku

Svjestan je toga i sam Justin, koji je nedavno na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju svoje supruge na kojoj ona pozira bez trunke šminke na licu i pohvalio ju kako je predivna.

No to se nije svidjelo nekim njegovim obožavateljima koji su mu poručili kako nema potrebe da pokazuje svima koliko je zaljubljen, već da bi jednostavno trebao uživati u životu.

Justin, naravno, nije htio ostati dužan pa im je poslao jasan odgovor.

"Odavati počast supruzi u javnosti sjajan je način da joj se pokaže poštovanje. To nije samo uvjeravanje, već nešto čemu će se ljudi veseliti. Ovo je moj život, prestanite me pratite ako vam se ne sviđa ono što objavljujem" poručio je Bieber nezadovoljnim fanovima.

S druge strane, neki ne vjeruju u Haileyinu prirodnu ljepotu, već tvrde kako je ona rezultat brojnih filera i plastičnih operacija te skupih tretmana kože koje si ne može svatko priuštiti.

Čini se da zlobni komentari manekenku uopće ne diraju i ne smetaju joj jer je Justinu poručila kako "se crveni u licu" zbog njegova komplimenta, a fotografije bez šminke objavljuje i na svojim društvenim mrežama.