Tradicionalno, a seksi

Ljepotica se udala dva puta u godinu dana, a sada je objavila i dosad neviđene fotke vjenčanice

Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) +0 Justin Bieber (Foto: Profimedia) Galerija

Justin Bieber i Hailey Baldwin vjenčali su se drugi put pred obitelji i prijateljima, a ljepotica je sada otkrila i kako joj je izgledala vjenčanica.

Nakon nekoliko odgađanja i podužeg čekanja nekadašnja tinejdžerska zvijezda Justin Bieber i manekenka Hailey Baldwin još jednom su izmijenili bračne zavjete, i to drugi put u samo godinu dana.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Simboličan poklon U kratkoj minici prošetala je s poklonom koji je dobila od poznatog supruga pjevača, njega ipak nije bilo na vidiku

I dok su se golupčići prošle godine vjenčali na tajnoj ceremoniji u gradskoj vijećnici u New Yorku, ovoga puta "da" su izgovorili pred nešto više od 150 gostiju. Među uzvanicima bilo je i mnogo slavnih faca, poput Kendall i Kylie Jenner, Joan Smalls, Camile Morrone, poznatije kao djevojke Leonarda DiCaprija, Jadena Smitha i brojnih drugih.

Par je zavjete razmijenio na religioznoj ceremoniji u kapelici koja se nalazi u sklopu luksuznog hotela s pet zvjezdica Montage Palmetto Bluff u Južnoj Kaliforniji 30.9.2019. 

Nakon što smo vidjeli što su uzvanice i uzvanici odjenuli za veliki dan slavnog para, Hailey je na svom Instagram profilu objavila i niz fotografija u vjenčanici koju dosad nismo vidjeli. Naime, čini se da je kratku bijelu haljinicu za ceremoniju ipak zamijenila tradicionalnijom vjenčanom haljinom. Bijela vjenčanica od čipke savršeno je naglasila Haileyjinu vitku liniju i struk, a nosila je i dugačak bijeli veo. Justin je s druge strane bio elegenatan u klasičnom crnom odijelu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@virgilabloh thank you for making my vision come to life and creating my dream dress. You and your @off____white team are incredible and I’m forever grateful I got to wear your beautiful creation. ❤️

Objavu dijeli Hailey Rhode Bieber (@haileybieber)

Na jednoj od fotografija mogu se vidjeti i vjenčani prsteni. Hailey je uz veliki dijamantni zaručnički prsten dobila i raskošno ukrašen vjenčani prsten prepun dijamanata dok je Justinom krajnje jednostavan. 

Iako su ovom paru mnogi prognozirali propast, čini se kako nikada nisu bili sretniji i zaljubljeniji. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) +6 Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Celebrity Bolan razvod ju je uništio, gledali smo ju mršavu i u crnini, a sada se vratila ljepša no ikad

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene