Zaljubljeni golupčići Hailey Baldwin i Justin Bieber proslavili su prvu godinu zaruka.

Galerija


O vezi Hailey Baldwin i Justina Biebera pisalo se mnogo i često, a nakon što je kratka i turbulentna veza prije godinu dana završila zarukama - svijet se šokirao. Još veće iznenađenje došlo je kada je par iznenada uplovio u bračnu luku.

Vezani članci Hailey Baldwin (Foto: Getty) Dio javnosti misli kako su njezine zaruke čista laž, no ona i dalje ponosno pokazuje prsten Justin Bieber (Foto: Instagram) Justin Bieber potvrdio zaruke: ''Hailey Baldwin, ti si ljubav mog života, ne želim ga provesti ni s jednom drugom''

Iako su vrlo kratko u braku, upravo su proslavili godišnjicu zaruka. 

Ipak, unatoč očekivanjima mnogih, Hailey i Justin svima su dokazali kako je njihova ljubav velika i snažna, pa je tako Hailey sada objavila slatku posvetu svom sadašnjem suprugu, slavnom pjevaču. Par se zaručio na Bahamima.

"Prije godinu dana sam rekla "da" ću biti tvoja najbolja prijateljica cijeli život. Volim te više no ikad prije. Svaki dan moj život je sve ljepši zbog tebe, moje srce je tvoje zauvijek. Ovo je za nas i za naše zajedničko odrastanje i učenje...", napisala je Hailey u emotivnoj objavi na Instagramu. 

Samo dva mjeseca nakon što su objavili zaruke, mladi se par iznenada oženio u New Yorku i time iznenadio milijune fanova.

Iako su mediji pisali o svađama ovog mladog para, a paparazzi su ih znali uhvatiti u gadnim svađama i javnim izljevima plača, čini se da Hailey i Justin prkose svim predviđanjima i sretno koračaju bračnim životom. 

Brineta raskošnih oblina nova je djevojka prvaka Formule 1, a njezin Instagram vrvi golišavim fotkama