Snagator i džepna venera

Par o kojem se priča zbog razlike u visini čeka prvo dijete, simpatičnom dosjetkom otkrili i spol bebe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hafþór Júlíus Björnsson i Kelsey Henson čekaju prvo dijete, a par je otkrio i da će dobiti sina.

Glumac Hafþór Júlíus Björnsson, poznatiji kao The Mountain iz serije "Igra prijestolja", i njegova supruga Kelsey Henson čekaju prvo dijete.

Sretni par istaknuo je da će dobiti sina, a spol djeteta objavili su na privatnom tulumu. Glumac je na Instagramu objavio nekoliko fotografija i raznježio obožavatelje. Skupa sa suprugom je probio veliki balon iz kojeg su odletjeli plavi konfeti, pa je svima sve bilo jasno. 

Zvijezda serije "Igra prijestolja" i njegova supruga vjenčali su se prije dvije godine na Islandu. 31-godišnji glumac visok je čak 206 cm, dok je njegova žena, trenerica fitnesa, visoka 158 cm. Visina im nikada nije bila problem, no upravo zbog toga često privlače pažnju medija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Swipe right to see gender of the mini me! 😱 @kelc33 @uncensoredmommy . 📸 @eyruntj

A post shared by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) on

Hafþór i Kelsey često na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije, a njihovi pratitelji zbijaju šale na račun njihove razlike u visini. Ispituju trenericu stvari poput kako se uopće uspije poljubiti s mužem, no ona strpljivo odgovara na sve. “On se sagne, a ja stanem na prste. Ili jednostavno kažem fućkaš sve i tražim ga da me podigne“, istaknula je Kelsey.

Par se upoznao u rujnu 2017. kada je trenerica fitnesa prišla glumcu u restoranu i zatražila ga autogram. Odmah su se svidjeli jedno drugome.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Alicia Silverstone i Christopher Jarecki (Foto: Getty) Celebrity Nekad buntovna tinejdžerica danas vodi potpuno drugačiji život, a sa slavom se pozdravila prije 20 godina

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene