Glumicu Gwyneth Paltrow znamo kao uvijek dotjeranu damu s crvenih tepiha, a sada se prošetala u nešto opuštenijem izdanju.

Galerija


Holivudska glumica Gwyneth Paltrow slavu je stekla sredinom 1990-ih kao dvadesetogodišnjakinja, a sada je zrela žena i oskarovka od 47 godina koja se više baš nikome ne treba dokazivati. 

Vezani članci Lana Jurčević (Foto: Instagram) Obilježava se dan bez filtera: Kako neke od najljepših Hrvatica izgledaju bez šminke? Ana Gruica na dodjeli nagrada Hrvatskog glumišta - 3 Nova frizura i jača šminka poprilično su transformirali lice splitske glumice na važnom događanju

Ova slatka plavuša oduvijek je javnosti poznata po svojem besprijekornom stilu i milom osmijehu koji svakoga može razoružati, a navikli smo ju gledati prvenstveno u raskošnim i glamuroznim haljinama koje nosi na ekskluzivne evente i crvene tepihe diljem svijeta. 

Ipak, Gwyneth se nedavno pokazala u neuobičajenom izdanju u kakvom je nemamo često prilike vidjeti. Glamur je tako zmijenila ležernošću, pa je u garaži na izlazu iz svoje teretane viđena kako hoda bez šminke i frizure, a na sebi je imala jednostavne crne tajice i sivu vrećastu majicu. S obzirom na to da je inače uvijek dotjerana, pitanje je bili ju tko od fanova i prepoznao da ju sretne u ovakvom opuštenom dnevnom looku. 

Glumica je inače jako posvećena vježbanju te svakodnevno ide i na privatne sate joge, a čini se da joj je u takvim trenucima prirodnost najvažnija. 

Najmlađa milijarderka na vjenčanje stigla u haljini koja ju je uvalila u nevolje: "Nemaš poštovanja"