Samo ležerno

Slavna plavuša kraljica je crvenih tepiha, a sad se pokazala u izdanju u kakvom je inače ne viđamo

Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) +2 Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Galerija

Glumicu Gwyneth Paltrow znamo kao uvijek dotjeranu damu s crvenih tepiha, a sada se prošetala u nešto opuštenijem izdanju.

Holivudska glumica Gwyneth Paltrow slavu je stekla sredinom 1990-ih kao dvadesetogodišnjakinja, a sada je zrela žena i oskarovka od 47 godina koja se više baš nikome ne treba dokazivati. 

Pogledaj i ovo Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Žensko druženje Vratila je vjeru u ljubav slavnom ljepotanu, javnost kritizira njezin izgled, no bez problema je pokazala lice bez šminke

Ova slatka plavuša oduvijek je javnosti poznata po svojem besprijekornom stilu i milom osmijehu koji svakoga može razoružati, a navikli smo ju gledati prvenstveno u raskošnim i glamuroznim haljinama koje nosi na ekskluzivne evente i crvene tepihe diljem svijeta. 

Ipak, Gwyneth se nedavno pokazala u neuobičajenom izdanju u kakvom je nemamo često prilike vidjeti. Glamur je tako zmijenila ležernošću, pa je u garaži na izlazu iz svoje teretane viđena kako hoda bez šminke i frizure, a na sebi je imala jednostavne crne tajice i sivu vrećastu majicu. S obzirom na to da je inače uvijek dotjerana, pitanje je bili ju tko od fanova i prepoznao da ju sretne u ovakvom opuštenom dnevnom looku. 

Glumica je inače jako posvećena vježbanju te svakodnevno ide i na privatne sate joge, a čini se da joj je u takvim trenucima prirodnost najvažnija. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) +4 Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Celebrity Najmlađa milijarderka na vjenčanje stigla u haljini koja ju je uvalila u nevolje: "Nemaš poštovanja"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene