Pozvala ih na ručak

Ona s tim nema problema: Glumica uživala u druženju sa sadašnjim i bivšim

Gwyneth Paltrow (Foto: Getty) Gwyneth Paltrow (Foto: Getty) Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow (Foto: Getty) Gwyneth Paltrow (Foto: Getty) +0 Gwyneth Paltrow (Foto: Getty) Galerija

Izgleda da Gwyneth Paltrow nema nikakvih problema s muškarcima u svom životu. To potvrđuje i činjenica da oskarovka uživa u druženju sa zaručnikom, ali i bivšim mužem.

Oskarovka Gwyneth Paltrow očito nema nikakvih problema s muškarcima u svom životu, bili oni sadašnji ili bivši. Tako slavna glumica uživa u druženju sa zaručnikom Bradom Falchukom i bivšim mužem Chrisom Martinom.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow Mamina slika i prilika Pogledajte kako izgleda sin Gwyneth Paltrow, paparazzi ih uhvatili u rijetkom zajedničkom pojavljivanju!

Gwyneth Paltrow (Foto: Getty) Gwyneth Paltrow (Foto: Getty) Foto: Getty

"Nedjeljni ručak", napisala je 45-godišnja glumica na fotografiji Brada i Chrisa koju je objavila na svom Instagramu. Podsjetimo, Paltrow i Martin razveli su se prije tri godine, nakon 11 godina braka i veze. Njih dvoje i dalje su ostali u prijateljskim odnosima, ponajviše zbog djece, 13-godišnje Apple i 11-godišnjeg Mosesa.

Samo četiri mjeseca nakon razvoda s Chrisom glumica je pronašla novog dečka, 46-godišnjeg scenarista i redatelja Falchuka. Njih dvoje upoznali su se 2010. godine na snimanju serije "Glee" za koju je Falchuk pisao scenarij, a zaručili su se početkom studenog ove godine. 

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene