Pravi biser

Piški vam se? Ona zna kako da to iskoristite na najbolji način

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumica često iznenađuje svojim izjavama. Ovaj put je nasmijala, ali i šokirala mnoge jednim od svojih savjeta za zdrav život.

Gwyneth Paltrow često dijeli savjete za zdrav život, iako nismo sigurni da ih baš sve i sama prakticira. Ovaj put nadmašila je samu sebe objašnjavajući kako vježbati u cilju poboljšanja seksualnog života i krevetnih aktivnosti.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow Njoj je 51 godina?! Slavna plavuša i suprug na plaži pokazali nevjerojatno isklesana tijela, ne zna se tko je zgodniji!

'Pokušajte piškiti dok radite čučnjeve pod tušem. Na taj način aktivirat ćete mišiće koji su inače zapostavljeni. Imat ćete puno bolji seks i aktivnosti u spavaćoj sobi', savjetuje glumica.

Tajna dobrog izgleda: 'Vjerujem u vježbanje, smijeh i seks'

Glumica je već imala sličnih bisera poput: 'Radije ću pušiti krek nego pojesti sir iz konzerve', ili 'Radije ću umrijeti nego svoju djecu hraniti juhom iz vrećice'.

Možda je sada malo jasnije zašto je Chris Martin potražio utjehu u drugoj ženi. Ako ništa drugo sada znate što vam je činiti ako vas 'stisne'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene