Gwyneth Paltrow ne živi sa suprugom Bradom Falchukom.

Galerija


Gwyneth Paltrow jedna je od najuspješnijih holivudskih glumica i umjetnica koja je poznata po svojoj kreativnosti ali i ponekim neuobičajenim, pomalo vrckastim životnim izborima i odlukama koje donosi i koje su ponekad iznenađujuće.

Vezani članci Courtney Stodden i Doug Hutchinson Oženio se 16-godišnjakinjom kad je imao 50 godina, tim potezom uništio si je karijeru, pa danas žali zbog učinjenog Charlie Hunnam Ona mu je jedina već 15 godina, no njegove obožavateljice nemilosrdno ju vrijeđaju zbog ljubomore

Jedna od posljednjih je njezina izjava kako još uvijek ne živi zajedno sa suprugom producentom Bradom Falchukom u Los Angelesu kako bi održali ravnotežu i različitost u braku kojeg su sklopili u listopadu prošle godine.

46-godišnja glumica priznala je kako Brad s njom provodi tek 4 noći u tjednu, a većinu preostalog vremena provodi u svom domu. Pritom je dodala kako njihovi zajednički prijatelji misle da je njihov način funkcionirana idealan.

"Svi moji prijatelji koji su braku smatraju naš način života idealnim i mislimo da ne trebamo ništa mijenjati po tom pitanju", izjavila je Gwyneth za Style Magazine. U jednom od prijašnjih intervjua otkrila je i kako žive odvojeno zato što tako pokušavaju održati odnose među članovima njihovih obitelji na najbolji mogući način i odati poštovanje djeci koju imaju iz prijašnjih brakova. Ali uz to je otkrila i kako time održava svježinu u vezi.

Gwyneth je u prvom braku s pjevačem grupe Coldplay, Chrisom Martinom, dobila danas 15-godišnju kći Apple i 13-godišnjeg sina Mosesa, dok Brad iz prethodnog braka također ima kćer i sina.

Par je bračne zavjete sklopio na intimnoj ceremoniji prošle jeseni, u krugu najbližih prijatelja i članova obitelji u njihovu domu i Hamptonsu, nakon čega su se s djecom otputili na obiteljski medeni mjesec na Maldive. Točnije, društvo su pravila djeca ali i Gwynethin bivši suprug Chris Martina i njegova nova ljubav, glumica Dakota Johnson s kojom se odlično slaže.

"Obožavam je. Ona je fantastična žena", opisala je Gwyneth Dakotu jednom prilikom i dodala kako su i Brad i Chris dobri prijatelji.

Gwyneth i Chris u braku su bili 11 godina, sve do 2014. godine ali i dalje su jako dobrim odnosima pa tako on još uvijek vlastitu sobu u njezinom domu. Zajedno odgajaju dvoje djece, dok Gwyneth ima ulogu pomajke Bradove djece, Brodyja i Isabelle.

I Borna Kotromanić otvorila je sezonu kupanja: Uskočila u kupaći kostim i pokazala istesanu liniju