Što kažete na razloge?

Slavna glumica vjenčala se prije više od pola godine ali ne želi živjeti sa suprugom, objasnila i zašto

Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Getty Images) Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow i Chris Martin (Foto: AFP) Gwyneth Paltrow u društvu djevojke svog bivšeg muža (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) +0 Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Galerija

Gwyneth Paltrow ne živi sa suprugom Bradom Falchukom.

Gwyneth Paltrow jedna je od najuspješnijih holivudskih glumica i umjetnica koja je poznata po svojoj kreativnosti ali i ponekim neuobičajenim, pomalo vrckastim životnim izborima i odlukama koje donosi i koje su ponekad iznenađujuće.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) mladost ludost Odbila je ulogu u filmu koji je dobio 10 Oscara, a tati je slomila srce kad se nije udala za miljenika žena

Jedna od posljednjih je njezina izjava kako još uvijek ne živi zajedno sa suprugom producentom Bradom Falchukom u Los Angelesu kako bi održali ravnotežu i različitost u braku kojeg su sklopili u listopadu prošle godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

46-godišnja glumica priznala je kako Brad s njom provodi tek 4 noći u tjednu, a većinu preostalog vremena provodi u svom domu. Pritom je dodala kako njihovi zajednički prijatelji misle da je njihov način funkcionirana idealan.

"Svi moji prijatelji koji su braku smatraju naš način života idealnim i mislimo da ne trebamo ništa mijenjati po tom pitanju", izjavila je Gwyneth za Style Magazine. U jednom od prijašnjih intervjua otkrila je i kako žive odvojeno zato što tako pokušavaju održati odnose među članovima njihovih obitelji na najbolji mogući način i odati poštovanje djeci koju imaju iz prijašnjih brakova. Ali uz to je otkrila i kako time održava svježinu u vezi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Gwyneth je u prvom braku s pjevačem grupe Coldplay, Chrisom Martinom, dobila danas 15-godišnju kći Apple i 13-godišnjeg sina Mosesa, dok Brad iz prethodnog braka također ima kćer i sina.

Par je bračne zavjete sklopio na intimnoj ceremoniji prošle jeseni, u krugu najbližih prijatelja i članova obitelji u njihovu domu i Hamptonsu, nakon čega su se s djecom otputili na obiteljski medeni mjesec na Maldive. Točnije, društvo su pravila djeca ali i Gwynethin bivši suprug Chris Martina i njegova nova ljubav, glumica Dakota Johnson s kojom se odlično slaže.

"Obožavam je. Ona je fantastična žena", opisala je Gwyneth Dakotu jednom prilikom i dodala kako su i Brad i Chris dobri prijatelji.

Gwyneth i Chris u braku su bili 11 godina, sve do 2014. godine ali i dalje su jako dobrim odnosima pa tako on još uvijek vlastitu sobu u njezinom domu. Zajedno odgajaju dvoje djece, dok Gwyneth ima ulogu pomajke Bradove djece, Brodyja i Isabelle.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić (Foto: Danijel Galić) Borna Kotromanić (Foto: Danijel Galić) ELFS Pool party (Foto: Danijel Galić) ELFS Pool party (Foto: Danijel Galić) +3 Borna Kotromanić (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Celebrity I Borna Kotromanić otvorila je sezonu kupanja: Uskočila u kupaći kostim i pokazala istesanu liniju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene