Bez neugodnosti

Bivša supruga i nova djevojka slavnog glazbenika odlično se slažu, a ova fotografija to dokazuje

Gwyneth Paltrow u društvu djevojke svog bivšeg muža (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow u društvu djevojke svog bivšeg muža (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth Paltrow u društvu djevojke svog bivšeg muža (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow u društvu djevojke svog bivšeg muža (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow i Chris Martin (Foto: AFP) Gwyneth i Apple Paltrow (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow (Foto: Getty) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Getty Images) Gwyneth Paltrow (Foto: Getty Images) Gwyneth Paltrow (Foto: Getty Images) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) +0 Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Galerija

Gwyneth Paltrow smijala se i družila s novom djevojkom svoga bivšeg muža Chrisa Martina, Dakotom Johnson.

Lijepa oskarovka Gwyneth Paltrow (42) očito nema baš nikakvih problema s time da je njezin bivši suprug, pjevač grupe Coldplay Chris Martin krenuo dalje - i pronašao novu djevojku, Dakotu Johnson (29).

Pogledaj i ovo Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Nije ugodno Glazbenik koji ima pik na poznate glumice jako je zabrinut za svoj i život svoje djevojke, a sve zbog jedne žene

Naime, na tulumu slavnog pisca Dereka Blasberga dvije su glumice uhvaćene kako se grle, piju i hihoću se za istim stolom. Dvije vesele fotografije koje je Derek objavio na Instagramu podigle su prašinu jer se rijetko viđa da bivša supruga tako lako prihvati novu odabranicu svog bivšeg supruga. Gwyneth i Dakota ipak dokazuju da je i naizgled nemoguće - moguće.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Consciously throupling

Objavu dijeli Derek Blasberg (@derekblasberg)

Dakota Johnson romantično je povezana s Chrisom Martinom od 2017., kada su se prvi put počeli zajednički pojavljivati u javnosti. Dakota je zvijezda trilogije "50 nijansi sive", dok je Gwyneth oskarovka s mnogim ulogama iza sebe, a najprestižniju filmsku nagradu dobila je za "Zaljubljenog Shakespearea."

Gwyneth je nedavno prvi put  progovorila o linču koji je proživjela kada su on i njezin tadašnji suprug objavila da se rastaju. Učinili su to sporazumno, rekavši da se "svjesno rasparuju." No njihovi fanovi nisu tako dobro primili vijest, pa je lijepa glumica rekla kako se osjećala kao "da se cijeli svijet okrenuo protiv njih samo zato što su htjeli ostati u dobrim odnosima."

"Bilo je brutalno. Osjećala sam se kao da mi je oguljena koža", rekla je Gwyneth. 

O svom odnosu s bivšim mužem glumica je rekla i kako smatra da je njima bilo suđeno biti zajedno i imati djecu, no da mnogo bolje funkcioniraju kao prijatelji nego kao supružnici. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fourteen years ago on the verge of a life changing morning... To all of us, biological, adoptive, foster, spiritual, communal, all the den mothers and grand mothers and great grandmothers and great great grandmothers, all the way back, happy Mother’s Day.

Objavu dijeli Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Instagram) Eva Longoria (Foto: Instagram) Eva Longoria (Foto: Getty Images) +8 Eva Longoria (Foto: Instagram) Celebrity Poznata mama dobro se utegnula: Nakon trudnoće i borbe s kilogramima zabljesnula u crvenom badiću

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene