Što se njoj dogodilo?!

Slavna pjevačica drastično promijenila izgled: "Zašto izgledaš kao miks country-dive i transvestita?"

Gwen Stefani i Blake Shelton (Foto: Instagram) Gwen Stefani i Blake Shelton (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gwen Stefani i Blake Shelton (Foto: Instagram) Gwen Stefani (Foto: AFP) Gwen Stefani (Foto: AFP) Gwen Stefani (Foto: AFP) Gwen Stefani (Foto: Profimedia) - 2 Gwen Stefani (Foto: Profimedia) - 5 +0 Gwen Stefani i Blake Shelton (Foto: Profimedia) Galerija

Gwen Stefani već je godinama poznata po plavoj kosi i crvenom ružu, no uskoro bismo je mogli početi pamtiti i po pretjerivanju s plastičnom kirurgijom.

Slavna pjevačica u listopadu će navršiti okruglih 50 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz Bolni razvod Pjevačica s novim dečkom ignorirala bivšeg koji ju je godinama varao s dadiljom njihove djece, a otkrio ga je iPad

Radi se o Gwen Stefani, koja je glazbenu karijeru započela kao pjevačica rock-sastava No Doubt, a zatim je uspješno zaplivala solo vodama.

Gwen je već godinama poznata po platinasto plavoj kosi, crvenom ružu i mačkastoj liniji crnog tuša na očima, no uskoro bi ju se moglo početi pamtiti i po pretjerivanju s plastičnom kirurgijom.

Naime, iako se dugo nagađalo je li bila pod nožem ili ne, jedna od posljednjih fotografija na njezinu profilu na Instagramu dokaz je da je radila nešto na sebi, ionako ne možemo sa sigurnošću tvrditi što sve, osim usana, što je i više nego očito.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Fotografije su nastale na ovotjednoj dodjeli nagrada za country glazbu ACM, na kojoj je pjevačica bila pratnja svom partneru, glazbeniku Blakeu Sheltonu, a ovoga puta crvene usne zamijenila je ružem u nude nijansi, no to je najmanje zanimalo njezine obožavatelje.

Više ih je zabrinula činjenica da pjevačica sve manje liči na sebe, što su joj jasno dali do znanja u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

"Zašto izgledaš kao miks country-dive i transvestita?", "To si ti, Gwen", "Što je previše, previše je!", samo su neki od komentara koji su se mogli vidjeti ispod objave.

Dio obožavatelja smatra i kako je za promjenu njezina izgleda u "Barbie lutkicu" zaslužan Blake s kojim je u sretnoj vezi od 2015. godine. Kako god bilo, promjena je itekako očita, a pjevačica o svemu samo mudro šuti. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene