Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Više od 200 modela iz eminentnih modnih agencija prošetalo je pred dizajnerima koji su odabrali svoje favorite za ovu sezonu.


Povodom najvećeg modnog događaja u regiji – BIPA FASHION.HR-a, u subotu je održan casting za izbor modela koji će nositi revije poznatih modnih dizajnera. Više od 200 modela iz eminentnih modnih agencija prošetalo je pred dizajnerima koji su odabrali svoje favorite za ovu sezonu. Rekordan broj prijavljenih i odlična atmosfera daju naslutiti da će ovo biti jedno od najjačih izdanja kultnog modnog događaja. U jakoj konkurenciji ženskih i muških modela, iznenađenje predstavljaju i neka nova lica koja će zabljesnuti na pisti BIPA FASHION.HR-a.

BIPA i FASHION.HR - pogledajte kakve vam trendove spremaju domaći dizajneri!

Vezani članci Modnom revijom obilježili Oskare - 6 Legendarna domaća dizajnerica bit će u Hollywoodu za vrijeme Oscara: "Priuštit ću si da vidim taj šušur" Nives Celzijus (Foto: Dnevnik.hr) Nives Celzijus zažarila prve redove na Bipa Fashion.hr-u: "Nisam znala da je to baš toliki dekolte!"

Ovo je prvo druženje modela i dizajnera koji će uskoro predstaviti nove kolekcije i svoje modne vizije za nadolazeće sezone. Među njima su svima poznata imena: Aleksandra Dojčinović, Ivica Klarić, eNVy room, Ivica Skoko, ELFS-i, Ana Maria Ricov, Martina Felja, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina design, Krie design, Coded Edge, Morana Krklec, Obekei, HEDRA by Ana Jagić, Ana Bogdan, Vesna Sposa, a prvi put na FASHION.HR-u ove sezone predstavit će se mladi modni brand Kralj&Krajina.

18. po redu BIPA FASHION.HR održat će se od 17. do 21. ožujka 2015. u najvećem paviljonu Zagrebačkog velesajma – Paviljonu 5, na površini većoj od 4000 metara kvadratnih.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook