Ima da te nema

Što će joj reći dečko? Andrea pokazala svog prijatelja s povlasticama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Magazin predstavila je novi singl i video spot „Maskara“. Vesela pjesma, bržeg ritma očito leži sve atraktivnijoj Andrei Šušnjari koja se u tekstu pjesme itekako pronalazi.

'Iza mene je dosta neprospavanih noći jer gaže nerijetko počnu iza ponoći zbog čega često dočekam jutro s maskarom od jučer', rekla je Andrea.

Pogledaj i ovo showbuzz ''Istina je...'' Andrea Šušnjara uklonila sve fotke s dečkom s društvenih mreža, pa poslije raznih šuškanja objasnila što točno stoji iza toga!

Redatelj spota Vojan Koceić za spot je angažirao dvojicu bivših mistera turizma, Mateja Cvitanovića i Ivicu Prižmića, a iako je cijeli spot zbog stasitih Splićana erotski nabijen sve je snimljeno u granicama normale.

Fatalni muškarac: Ovako izgleda kada je Andrea smrtno zaljubljena!

Andrea Šušnjara je u grupu Magazin došla 2010. godine, a pjesme nastale od tog perioda do danas objavljene su na aktualnom albumu "Mislim pozitivno!". Planirano plasiranje hitova na tržište i autorski rad Vjekoslave i Tončija Huljića, grupu Magazin čine već dugi niz godina najpopularnijom zabavnom grupom na ovim prostorima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene