Samo veselo!

Grubnić otkrio djelić atmosfere s vjenčanja Maje Šuput i pokazao što je odjenuo za vjenčanje najbolje prijateljice!

Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput: (Foto: Instagram) +0 Marko Grubnić (Foto: Instagram) Galerija

Na istarskom imanju u tijeku je svadbena proslava Maje Šuput i Nenada Tatarinova, a Marko Grubnić sa svojim je pratiteljima na Instagramu otkrio djelić atmosfere.

Na svadbeno slavlje Maje Šuput i Nenada Tatarinova od podneva pristižu gosti koje pjevačica s veseljem očekuje.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

Među prvima su naravno pristigli njezini najbliži prijatelji i članovi obitelji, dok je Marko Grubnić dijelio čak i snimke s putovanja u Istru tijekom kojeg se zabavljao uz Severinine pjesme. Naravno, nije propustio pohvaliti se svojim outfitom. Marko je za vjenčanje najbolje prijateljice odabrao crnu Dolce&Gabbana odjevnu kombinaciju i tako otkrio djelić atmosfere s vjenčanja na istarskom imanju Meneghetti gdje su prošle godine svoje uzvanike ugostili Vedran Ćorluka i Franka Batelić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Live in the moment.

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Maja je s objavama na Instagramu započela oko podne kada se pohvalila pohvalila plakatom uz cestu koji je posvetila Nenadu.

''Prisežem pred Bogom i narodom. U dobru i zlu, od danas do zauvijek. Službeno. Tvoja Tatarinova'', poručila mu je uz njihovu zajedničku fotografiju.

Tada je uslijedila i prva fotografija s Nenadom, a onda je pokazala i haljinu koju je odabrala za najvažniji dan u životu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome friends 💗💗💗

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Djevojački vikend Maje Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput: (Foto: Instagram) Celebrity Maja Šuput napokon pokazala vjenčanicu: Pogledajte prvu fotografiju mladenaca!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene