Na istarskom imanju u tijeku je svadbena proslava Maje Šuput i Nenada Tatarinova, a Marko Grubnić sa svojim je pratiteljima na Instagramu otkrio djelić atmosfere.

Galerija


Na svadbeno slavlje Maje Šuput i Nenada Tatarinova od podneva pristižu gosti koje pjevačica s veseljem očekuje.

Vezani članci Maja Šuput - 3 Šuput u topiću prvi put pokazala trudnički trbuh i otkrila koje je promjene uvela: "Ovo je toliko zabavno" Maja Šuput Maja Šuput podijelila intimnu situaciju na Instagramu, pa sve raznježila: "Jedan od najčudesnijih trenutaka u mom životu"

Među prvima su naravno pristigli njezini najbliži prijatelji i članovi obitelji, dok je Marko Grubnić dijelio čak i snimke s putovanja u Istru tijekom kojeg se zabavljao uz Severinine pjesme. Naravno, nije propustio pohvaliti se svojim outfitom. Marko je za vjenčanje najbolje prijateljice odabrao crnu Dolce&Gabbana odjevnu kombinaciju i tako otkrio djelić atmosfere s vjenčanja na istarskom imanju Meneghetti gdje su prošle godine svoje uzvanike ugostili Vedran Ćorluka i Franka Batelić.

Maja je s objavama na Instagramu započela oko podne kada se pohvalila pohvalila plakatom uz cestu koji je posvetila Nenadu.

''Prisežem pred Bogom i narodom. U dobru i zlu, od danas do zauvijek. Službeno. Tvoja Tatarinova'', poručila mu je uz njihovu zajedničku fotografiju.

Tada je uslijedila i prva fotografija s Nenadom, a onda je pokazala i haljinu koju je odabrala za najvažniji dan u životu. 

 

Maja Šuput napokon pokazala vjenčanicu: Pogledajte prvu fotografiju mladenaca!