Ovo je kao fora?

Neprimjereno ponašanje pomalo zaboravljenih rokera i hrpe nepoznatih klinaca obilježilo važnu dodjelu

Green Day (Foto: Profimedia) Green Day (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Green Day (Foto: Profimedia) Green Day (Foto: Profimedia) Green Day (Foto: Profimedia) Green Day (Foto: AFP) Justina Valentine (Foto: Getty) The Struts (Foto: Getty) Loredana i Juju (Foto: Getty) Jamie Margolin (Foto: Getty) +0 Maruv (Foto: Getty) Galerija

Dodjela MTV EMA nagrada okupila je brojne zvijezde, ali i manje poznate klince te rokere iz benda Green Day koji su u petom desetljeću.

Sinoć je u Los Angelesu održana dodjela MTV EMA nagrada.

Pogledaj i ovo Billy Porter (Foto: AFP) Uvijek svoj Glumac opet došao u raskošnoj haljini i štiklama, kaže da je inspiraciju pronašao u kraljevskoj obitelji

Među slavnim uzvanicima našao se i rock-bend Green Day, koji čine Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt i Tre Cool. Glazbenici su još uvijek glazbeno aktivni, iako su nekada bili puno popularniji.

Zanimljivo, sva trojica po godinama su tu negdje, pa tako Joe i Mike imaju 47 godina, Tre godinu manje, a bend je aktivan od davne 1986. godine.

Ipak, prema sinoćnjem ponašanju čini se kako su dečki ostali u mlađim danima, a dio javnosti na društvenim je mrežama nakon dodjele komentirao kako je krajnje vrijeme da odrastu.

Naime, trojac je sve samo ne normalno pozirao okupljenim paparazzima na crvenom tepihu, pa su tako pred njima simulirali mokrenje, plazili jezik, pokazivali srednji prst, ali i pravili se kao da nešto smrdi.

Kad uz to dodamo da su došli našminkani kao uvijek, sve je to izgledalo čudno i neprimjereno, čak i za članove rock-benda koji su poznati po svojoj osebujnosti.

Bilo je tu još čudnih ponašanja, poziranja i kreacija, no uglavnom mnogo mlađih pripadnika zabavne industrije koji tek traže svoje mjesto pod suncem, pa njihovo ponašanje ne čudi toliko, iako je i dalje neobično i neprimjereno.

U našoj galeriji provjerite o čemu se radi te procijenite sami koliko je takvo ponašanje primjereno za jedan tako važan glazbeni događaj. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) +7 Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Celebrity Iza nje su bolest i razvodi, ali vlasnica jednog od najvećih hitova iz 2002. kao da nije ni dana ostarjela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene