Petar Grašo i Hana Huljić u centru su medijske pažnje još otkako se doznalo da su par, a obiteljska prijateljica komentirala je kako su Hanu Grašini sjajno prihvatili.

Galerija Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo i Hana Huljić +19 Hana Huljić

Otkako se saznalo da su par, Petar Grašo i Hana Huljić glavna su tema svih domaćih medija. 45-godišnji Grašo i 14 godina mlađa Hana u centru su pažnje, a nakon što su njihovi prijatelji i obitelj komentirali njihovu vezu, javila se i još jedna Grašina poznanica sa zanimljivom temom.

Vezani članci Hana Huljić i Petar Grašo Ljubavna romansa Petra Graše i Hane Huljić dobila je nastavak, a sad je i još jedna stvar poprilično sigurna! Hana Huljić i Petar Grašo Poznati su detalji oko vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić, planiraju čak dvije svadbe, a druga će biti velika fešta

Splitska primalja Bosiljka Bulović koja je posvetila život učenju trudnica prirodnom i bezbolnom porodu te je dosad radila s brojnim poznatim Hrvatima, a za Slobodnu Dalmaciju je ispričala što joj je rekao Grašin otac Zoran.

"Grašin tata Zoran uvijek kad me sretne kaže da ću njegovati Petrovo dijete. Njemu je velika želja da mu sin podari unuka koji bi nastavio njihovu lozu, jer iako mu kći Buga ima djecu, ona ne nose prezime Grašo", ispričala je.

Sa Zoranom Grašom je išla u osnovnu školu, odlično ga poznaje, a upoznata je i s novom ljubavi njegova sina Petra. Istaknula je kako joj je Hana jako draga, a koliko je čula lijepo su je prihvatili i Petrovi roditelji. "Vjeruju da im je veza stabilna i da bi je uskoro mogli okruniti i djetetom, čujte Petru je ipak 45 godina, kad će ako neće sad", kaže Bulović za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjetimo, za vezu Petra Graše i Hane Huljić doznalo se početkom listopada kada su zajedno fotografirani u Zagrebu, a navodno su par još od ljeta. Novopečeni par još je tajnovit o svojoj vezi i Grašo je dosad bio kratko prokomentirao da namjerava nastaviti čuvati svoju privatnost.

Grašo je prije Hane bio 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a za njihov prekid doznalo se u svibnju ove godine.

Neven Ciganović nikad nije skrivao da voli operacije, no na najnovijim fotkama baš neobično izgleda Neven Ciganović Franz i Snježana Schillinger i Neven Ciganović Neven Ciganović +32 Neven Ciganović

Mario Roth shrvan zbog smrti voljene osobe, oprostio se od nje pjesmom koja je mnoge ganula do suza Mario Roth Mario Roth Mario Roth - 2 +16 Mario Roth - 1

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju