Country pjevač Granger Smith otkrio je detalje smrti svog trogodišnjeg sina Rivera.

Galerija


Country pjevač Granger Smith sa svojim je pratiteljima na Instagramu nedavno podijelio tužnu vijest. Naime, njegov najmlađi sin, trogodišnji River Kelly, utopio se u bazenu u dvorištu obiteljske kuće. Unatoč velikim naporima liječnika, nije uspio preživjeti.

Vezani članci Poplava u Njemačkoj VIDEO Europa se bori s poplavama: U Njemačkoj raste broj poginulih, u dijelovima zemlje proglašeno izvanredno stanje. Teško pogođene Belgija, Nizozemska i Luksemburg Policijski očevid u Heinzelovoj ulici - 1 Pred sjedištem policije u Zagrebu noćas je smrtno stradao motociklist

Tragična smrt malenog Rivera ostavila je obitelj u šoku i slomljenih srca, a sada je Granger progovorio o posljednjim trenucima života svog sina. 

"Imali smo privilegiju imati prekrasnog sinčića tri godine i sretan sam zbog toga", govori Granger u YouTube video naslovljenom "Finding Light In Our Darkest Times". U tom se videu Granger zahvalio svim svojim obožavateljima na podršci koju pružaju njemu i njegovoj obitelji u za njih najtežem trenutku, te je otkrio intimne detalje posljednjih minuta života malenog Rivera. 

Prije no što je došlo do velike tragedije, pjevač je promatrao svoju stariju kćer kako vježba gimnastiku u dvorištu, a samo trideset sekundi kasnije već je uz njenu pomoć pokušavao oživjeti trogodišnjaka

Nakon što je pao u bazen, River se za život borio čak dva dana, nakon čega je preminuo. 

Granger se cijelo vrijeme trajanja videa bori s obuzdavanjem suza, no vidi se da je već krenuo na put pronalaska nove životne snage nakon gubitka sina. 

Jedan od najemotivnijih trenutaka videa je kada Granger objašnjava kako je tek sada shvatio, kada ga je kćer pitala koliko je River živio, da je njegov sinčić na svijetu bio tek malo više od 1000 dana. 

Zbog te činjenice, pjevač je doživio prosvjetljenje. 

"Što ako vam je darovano 1000 dana na Zemlji, da ih proživite jurcajući bosonogi po travi, jureći u automobilićima i cijelo vrijeme se igrajući?", te nadodao kako je "to dobar život, to je dobih 1000 dana". 

"Svi bismo trebali biti presretni ako doživimo ono što je Riv doživio", rekao je shrvani Granger. 


Bila je velika zvijezda, zatim je nestala, a sad su je fotografi uhvatili u javnosti nakon dugo vremena