Pjevačica uvijek priušti publici savršene vokalne izvedbe. Ovog puta, nije sve išlo po planu pa se brzo opravdala na Twitteru.


Od Adele se uvijek očekuje puno, odavno je visoko podigla letvicu. Stoga, kada podbaci, to je velika vijest. Na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja, Adele je zvučala loše.

Vezani članci Adele Odbila je ugovore vrijedne 50 milijuna dolara, a kaže da ne želi zarađivati poput Kardashiana na račun izgleda Adele Vjerovali ili ne, ovo je Adele: Poslije 12 godina opet je stigla u hit show i sve zapanjila svojom pojavom!

Kako bi odmah stala na kraj kritikama, oglasila se na svom Twitteru te otkrila što je zapravo išlo po krivu dok je izvodila singl 'All I Ask'. 'Mikrofon klavira pao je na žice od klavira, pa je zvučalo izvan ritma. Sra**a se događaju', napisala je Adele na svom Twitteru.

Oglasio se nakon toga i glasnogovornik CBS-a, govoreći da je bilo par sekundi tehničkih poteškoća, dodajući da oni kao televizijska mreža nisu mogli ništa učiniti po tom pitanju. S druge strane, Adele odavno nije izgledala bolje!

Listu dobitnika možete pogledati OVDJE.

 Sve zanimljivosti o dodjeli Grammyja možete provjeriti OVDJE.