Grammy vikend

FOTO U centru pozornosti - I to ne samo zbog dekoltea!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovaj vikend rezerviran je za Grammy glazbene nagrade

Svečanu dodjelu ovogodišnjih nagrada Grammy uveličat će svojim nastupima 8. veljače u Los Angelesu američka pop diva Madonna i australski hard rock sastav AC/DC, priopćila je u utorak američka Akademija za diskografsku umjetnost i znanost (NARAS) koja dodjeljuje nagrade.

Pogledaj i ovo showbuzz Veliki uspjeh GRAMMY 2016 Po 58. puta održat će se dodjela glazbenih nagrada

Beyonce je nova rekorderka u Grammy nominacijama – prešla Dolly Parton

Osim njih, nastupa i legenda američkih 'šlagera' Tony Bennett i ikona kontrakulture Lady Gaga. Oni su jedan od međugeneracijskih dueta koji će pjevati na dodjeli nagrada američke glazbene industrije, dok će engleska kantautorica Jessie J pjevati s velškom legendom Tomom Jonesom, Adam Levine s Gwen Stefani, a irski pjevač Hozier sa škotskom divom Annie Lennox. Nastupe su najavili i Beyonce i to s John Legendom.

 

Već se sve počelo pripremati za dodjelu u nedjelju, a održan je i party na kojem je Gaga bila u centru pažnje u glamuroznoj haljini dubokog izreza.

Na popisu glazbenika koji će zabavljati publiku na dodjeli 57. godišnjih nagrada za izuzetne doprinose u glazbenoj umjetnosti i diskografiji još su američki country pjevač Eric Church, mlada američka pop pjevačica Ariana Grande i engleski glazbenik Ed Sheeran. Church je nominiran u četiri kategorije, uključujući za najbolji country album za "The Outsider", a Sheeran u tri, među kojima je i ona za album godine i najbolji pop vokal za njegov drugi studijski album "X". Grande se natječe u dvije kategorije, jedna od kojih je ona za najbolji pop vokalni album za "My Everything". 

Madonna je u svojoj višedesetljetnoj glazbenoj karijeri dobila sedam nagrada Grammy, a AC/DC jednu, za najbolju hard rock izvedbu za "War Machine" 2010. Nije poznato hoće li s bendom nastupiti i bubnjar Phil Rudd, koji dva dana nakon svečanosti, 10. veljače, ima ročište na sudu na Novom Zelandu zbog posjedovanja droge i prijetnji smrću.

Svečanost dodjele 57. godišnjih nagrada Grammy, koja se održava u Staples Centru u Los Angelesu, jedno je od najgledanijih svjetskih TV događanja. Ove godine dodijelit će se 83 nagrade, jedna više nego 2014. (HINA)

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene