Grafit Severine i Aleksandra, uz čiju je fotografiju pjevačica sinu čestitala osmi rođendan, nalazi se u Beogradu, a autor mu je umjetnik Black Sails

Galerija


Pjevačica Severina Kojić svojem sinu Aleksandru čestitala je osmi rođendan fotografijom grafita na kojem su njih dvoje, a sada je poznato i gdje se grafit nalazi.

Vezani članci Severina Seve se uoči 49. rođendana osvrnula na prošlost, a u podužoj objavi otkrila je i da prolazi kroz kriznu situaciju Severina Severina pokazala s kim se druži u zadnje vrijeme, obožavatelji oduševljeni: "Dobar ti je taj frajer!"

Grafit za koji ni Severina donedavno nije znala nalazi se u Beogradu i nastao je prošle godine u svibnju što je na Instagramu otkrio njegov autor koji se krije iza umjetničkog imena Black Sails.

"Ti i ja za 88 sati? Možemo čuda" napisao je umjetnik pored fotografija svojeg grafita citirajući Severininu emotivnu poruku sinu iz 2019. godine kada je sudskom odlukom skrbništvo nad dječakom prepušteno njegovom ocu Milanu Popoviću.

"Kad si se rodio, padao je snijeg u Splitu. Kad si se rodio, rodila sam se i ja. Tvoju sliku privremeno ne smijem objaviti, ali grafit koji stoji na zidu jedne kuće, koji sam upravo dobila, još nije zabranjen. Hvala dobrim ljudima koji su mi poslali ovaj grafit i hvala autoru. Sretan rođendan, čudo moje", napisala je Severina za sinov rođendan i uz njihov grafit objavila i pjesmu Đorđa Balaševića "Pile moje, pače moje malo", a u međuvremenu je u opis objave dodala lokaciju i autora.

Podsjetimo, Severina je prošlog proljeća nepravomoćno izgubila skrbništvo nad sinom. Prema odluci suda, ima ga pravo viđati svaki drugi vikend, a uz to je sud donio i privremenu odluku kojom joj je zabranjeno objavljivati fotografije s maloljetnim sinom na društvenim mrežama.

Na benzinsku je stigla Lamborghinijem, ali zbog haljine koju je nosila auto je potpuno pao u drugi plan!

Upucali šetača pasa Lady Gage i ukrali joj ljubimce, pjevačica otimačima ponudila pola milijuna dolara da joj ih vrate