Ležerno izdanje

Zagrebački gradonačelnik opustio se na koncertu Iron Maidena, zabavljao se u društvu odlično raspoloženih suradnika

Tomislav Tomašević sa suradnicima Tomislav Tomašević sa suradnicima Facebook 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Tomašević sa suradnicima Tomislav Tomašević sa suradnicima Tomislav Tomašević - 1 +0 Tomislav Tomašević - 2 Galerija

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević pokazao je kako je i on fan heavy metala pa je uživao na koncertu Iron Maidena u izdanju u kojem ga nemamo priliku često vidjeti.

Gradonačelnik metropole Tomislav Tomašević uživao je u koncertu britanskog heavy metal benda Iron Maidena.

Pogledaj i ovo Tomislav Tomašević - 3 Svi su se opustili Gradonačelnik Zagreba snimljen u plesnom zanosu, predvodio je slavlje okružen kolegicama u svom stožeru!

U izdanju u kojem ga nemamo prilike često vidjeti, bez sakoa i svečanijih košulja, Tomašević se s društvom zabavljao u majici posvećenoj spomenutom bendu. 

U koncertu je uživala i dogradonačelnica Zagreba Danijela Dolenec koja je i podijelila zajedničku foografiju na društvenim mrežama, a ona i gradonačelnik pozirali su sa zastupnicom Sandrom Benčić i voditeljem podružnice Čistoće Davorom Vićem.

''Legacy of Beast upravo kreće'', napisala je u opis koristeći naziv turneje Iron Maidena s kojom je i nastupio u zagrebačkoj Areni.

Njezini pratitelji podržali su ih komentarima skrećući pozornost na opuštenost gradske vlasti i veseli stav kojim ova gradska ekipa želi poboljšati budućnost Zagreba.

''Gdje još postoje ovakvi ljudi na vlasti? Nigdje", ''Ponosna sam na gradsku vlast. Bravo", "To je ekipa budućnosti", neki su od komentara.

Iron Maiden održao je koncert u Zagrebu koji je prije dvije godine odgođen zbog koronavirusa, a članovi benda već su nekoliko dana uživali u Hrvatskoj pripremajući se za spektakl.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison - 2 Loni Willison - 3 Loni Willison - 4 Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) +2 Loni Willison (Foto: Profimedia) Nekad i sad Nekad predivna i uspješna žena godinama je beskućnica, no jedan skupi detalj na njoj sad je mnoge začudio

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović +17 Mladen Grdović Celebrity Grdovića odvukli zaštitari s pozornice u Sloveniji, posrtao je pa na kraju potpuno izgubio kontrolu nad sobom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene