Opraštaju se od kraljice

Brojni građani okupljaju se kod ulaza u dvorac Balmoral te ispred Buckinghamske palače, ostavljaju cvijeće za kraljicu

Buckinghamska palača Buckinghamska palača Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Buckinghamska palača Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta i Elizabeth Truss Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Zrakoplov kojim su sletjeli princ William i princ Andrew Balmoral se priprema za brojne građane - 1 Balmoral se priprema za brojne građane - 2 +21 Balmoral se priprema za brojne građane - 3 Galerija

Ispred ograde ulaza u dvorac Balmoral počeli su pristizati brojni građani zabrinuti za kraljičino zdravlje koji će dati podršku kraljevskoj obitelji.

Buckinghamska palača objavila je zabrinjavajuće vijesti kako se kraljica nalazi u lošem zdravstvenom stanju te joj je pružena liječnička pomoć, a ovog poslijepodneva kraljica je preminula. 

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta II. Njena kći otkrila je detalje Kraljicu Elizabetu brinula je jedna stvar prije njezine smrti, čini se kao da je cijelo vrijeme imala predosjećaj

U dvorac su odmah stigli i njen sin i budućni nasljednik trona princ Charles sa suprugom Camillom.

Princ Harry na putu je u Balmoral kako bi bio uz cijelu obitelj.

Ispred ograde ulaza u dvorac Balmoral, počeli su se skupljati i brojni tamošnji građani. Svojim okupljanjem će pokušati dati podršku članovima kraljevske obitelji, ali i pratiti novosti iz prve ruke.

Građani i turisti počeli su se okupljati i ispred Buckinghamske palače u Londonu, a brojnima je na licu viđena tuga i suze zbog zabrinutosti za svoju vladaricu, izvještava BBC. 

Princ William, princ Andrew i najmlađe dijete kraljice Elizabete II. grof Edward sletjeli su u Aberdeen privatnim zrakoplovom te žurno krenuli prema Balmoralu. Nekoliko vozila u kojima su članovi kraljevske obitelji stigla su u dvorac Balmoral kroz glavni ulaz. Flota automobila dovezla je vojvodu od Cambridgea, vojvodu od Yorka i groficu od Wessexa nešto nakon 17 sati. 

"Nakon daljnje procjene kraljičini liječnici zabrinuti su za zdravlje Njezina Veličanstva i preporučili su da ostane pod liječničkim nadzorom. Kraljica ostaje na udobnom u Balmoralu", pisalo je u priopćenju koje je objavila Buckinghamska palača.

96-godišnja kraljica u Balmoralu je ovih dana primila i britansku premijerku Elizabeth Truss i time još jednom ispisala povijest svoje zemlje. Bila je to povijesna audijencija jer je 96-godišnja kraljica tu dužnost prvi put odradila izvan Buckinghamske palače, nakon što se suočila s problemima s kretanjem. To su ujedno i njezine prve fotografije objavljene nakon što je 21. srpnja otputovala na svoj ljetni odmor.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian +22 Vlatka Pokos i Ivana Delač Zanimljivosti Vlatka Pokos otkrila što misli o novom izgledu i bujnoj pozadini slavne reality zvijezde, mnogi su ostali u čudu!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Pišek i Ana Sasso Nikolina Pišek i Nives Ivanković Nikolina Pišek i Nives Ivanković +22 Nikolina Pišek Nekad i sad Pogledajte kako je Nikolina Pišek izgledala prije 16 godina, zbog ovakvih fotografija ne može zatajiti zahvate!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene