Nikad prežaljena

Životna bajka nesretne princeze bez sretnog završetka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je za javnost sve izgledalo kao prava bajka, istina o njenom životu bila je daleko od čarolije.

Grace Kelly bila je žena o čijoj se ljepoti i eleganciji i dan danas govori. Njen život izgledao je baš poput bajke, ali istina nije bila toliko čarobna. Grace je osvojila filmska platna i zavela brojne muškarce. Bila je miljenica publike. Glasoviti Alfred Hitchcock obožava ju je i bila mu je inspiracija.

Pogledaj i ovo Tereza Kesovija - 2 Bila su to vremena Tereza Kesovija otkrila što joj je nekoć rekla princeza Grace Kelly kad je predstavljala Kneževinu Monaco!

Sve su žene lijepe, svaka nešto ima - ali ONA je primjer svima!

I ako to već u bajkama biva, Grace je svog princa Rainera od Monaca upoznala 1955. na filmskom festivalu u Canessu. Princ je u to vrijeme bio u vezi s francuskom glumicom koja mu nije mogla podariti nasljednike. Bio je u potrazi za savršenom princezom koja će biti majka njegove djece.

Kako su objavili odluku i zarukama, u očima svijeta to je uistinu izgledalo poput kakve priče, hollywoodska princeza i pravi princ.

Ipak, malo je ljudi bilo upućeno u stvarnu dramu koja se događala u pozadini. Grace je prolazila mukotrpne pregovore o tome koliki je miraz morala dati osiromašenom princu, a to nije bio najgori dio. Grace je prolazila traumatična ispitivanja vođena od strane prinčevog svećenika kako bi bili potpuno sigurni da je buduća princeza vjerski podobna. Prošla je i brojne liječničke preglede kako bi bili sigurni da će moći princu roditi djecu.

Njihovo vjenčanje putem TV ekrana pratilo je više od 3 milijuna ljudi, a na samoj svadbenoj svečanosti bili ih je više od tisuću. Oni bliski glumici tvrdili su kasnije kako je mrzila svaku sekundu tog cirkusa koji je trajao 2 dana.

Na današnji dan prije 53 godine svijet je izgubio najveći seks simbol svih vremena

Šest godina kasnije, nakon što mu je podarili kći Carolinu i sina Alberta, Grace više nije mogla izdržati. pobjegla je u Ameriku. Hitchcock joj je ponudio nevjerojatnih milijun dolara da prihvati ulogu. Znala je ako zatraži razvod i prihvati ulogu, nikada više neće vidjeti djecu. Navodno je zatražila razvod ali ga nije dobila.

1982. Grace je poginula u prometnoj nesreći u Monacu navodno zbog moždanog udara. To objašnjenje nije zadovoljilo brojne obožavatelje, pa su se razvile brojne teorije o njenoj smrti. Bio je to tužan kraj nesretne princeze.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene