Neponovljiva ikona svjetske glazbene scene Grace Jones stigla je u Pulu.

Galerija


Svjetska pop-ikona Grace Jones stigla je u Hrvatsku. Pjevačica je na pulski aerodrom sletjela sinoć oko 21 sat okružena svojim timom. Dobro raspoložena Jones kratko vrijeme zadržala se u zračnoj luci u kojoj je i snimljena. Odjevena u crni kombinezon s maramom preko lica i šeširom na glavi htjela je biti neprimjentna, no to joj nije pošlo za rukom.

Grace Jones u Pulu je stigla zbog nastupa na Dimensions Festivalu koji će se večeras održati u pulskoj Areni. S njom je stigao i deveteročlani bend koji će zajedno s neponovljivom Grace Jones upriličiti večer za pamćenje. Za nastup se sprema i najveća produkcija zbog koje će Arena zasjati u posebnom sjaju.

Grace Jones (FOTO: Getty)
Grace Jones (FOTO: Getty)

Posebna konstrukcija pozornice na pozornici, duga čak više od 10 metara, napravljena samo za Grace, kao i specijalno osvjetljenje, samo su dio spektakularnog koncerta koji će obilježiti otvorenje Dimensions festivala. Njezini koncerti uvijek uključuju sjajan live-nastup, originalnu kostimografiju, pršte od energije, uzbuđenja i provokativnosti i dio su potpunog iskustva kojim Grace još jednom dokazuje da je bezvremenska umjetnica i živuća ikona. Njezin dolazak u zračnu luku pogledajte u videu!