Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ekspertica za govor ljudskog tijela otkriva kako se ljubav između jednog od najmoćnijih parova ugasila...


Moguće je da Jay Z i Beyonce ipak imaju 99 problema, a ne samo jedan... Naime, nakon što su počele kružiti glasine da par ima bračnih problema, oni su se svojski potrudili negirati glasine na dodjeli MTV Video Music Awardsa. 

Vezani članci Slika nije dostupna Navodna ljubavnica 'oprala' divu: 'Muž te želio prevariti SA MNOM!' Slika nije dostupna FOTO Uf, kakav prizor!

Nakon što je slavna Bey završila svoj 15-minutni nastup, suprug Jay Z zajedno s njihovom kćerkicom Blue Ivy popeo se na pozornicu te joj uručio Video Vanguard nagradu. Queen Bey zahvalila se u par rečenica publici, izljubila svoju obitelj i zatim su se uputili kući (nadamo se da pritom nije bilo vožnje dizalom).

Trenuci koji su obilježili večer: Malena slatkica oduzela show!

Iako se čini da je s njima sve u redu, mnogi gledatelji smatraju da je sve to bila samo dobra gluma te da se tu nešto 'kuha'. Beyonce je, naime, brisala suze pa su se mnogi pitali jesu li to suze radosnice ili plače od tuge zbog kraha njezinog šestogodišnjeg braka...

'Vidjela sam puno boli i patnje', rekla je ekspertica za govor tijela Susan Constantine i dodala: 'Oni jednostavno pokušavaju spasiti svoj obraz. Nema više nikakvih emocija među njima.'

Također je dodala da fotografije ponekad mogu više toga otkriti od videosnimki. Naime, ukoliko želite otkriti kako se netko doista osjeća trebate proučiti njegove mikroekspresije poput nehotičnih pokreta lica koji otkrivaju emocije.

'Jay Z i Beyonce su potpuno udaljeni, a svatko od njih razmišlja o nečem drugom. Beyonce očito osjeća nelagodu', rekla je Constantine. Također je dodala kako njezin govor tijela otkriva da prolazi kroz emocionalnu traumu.

Čak nam i dvogodišnja Blue Ivy pokušava nešto reći, tvrdi Susan.
'Vidim ovaj osjećaj tuge. Kao da Beyonce gleda u nju i pokušava joj reći - sve je u redu, a dijete joj odgovara - ovo ne izgleda dobro. Djeca su vrlo perceptivna', rekla je ekspertica.

Dodaje kako je Beyoncein osmijeh lažan, a ni ona ni Jay Z ne gledaju jedno u drugo, već se cijelo vrijeme fokusiraju na kćerkicu. Beyonce rukom prekriva trbuh, koji se smatra mjestom gdje se skupljaju sve emocije u tijelu,a to je znak ranjivosti. Da se osjeća ugodno, izložila bi svoj trbuh, tvrdi ekspertica. Također i njezini kukovi kao da su na distanci od supruga što upućuje na određene probleme.

Ima li ova ekspertica pravo ili ne, ne sumnjamo da će se uskoro doznati...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook