Što se dogodi kada Kanyeu Westu date četiri minute da govori što god on želi?


Nakon što su mu producenti dali zeleno svjetlo, poznati je reper Kanye West došao na pozornicu prilikom dodjele MTV nagrada. Za početak se predstavio. Svi su očekivali kako će govoriti o svojoj novoj pjesmi 'Fade', ali je pjevač krenuo u drugom smjeru. 

Vezani članci Film Zapravo ljubav Zvijezde otkrile svoje omiljene blagdanske filmove: Glumac zaboravio da je bio u božićnoj komediji Taylor Swift Prije nego se skrasila s navodnim suprugom ljubila je brojne poznate frajere, svi su dobili i svoju pjesmu

Pogledajte i nastup Britney Spears na dodjeli MTV VMA-sa.

'Ja sam Kanye West i osjećam se odlično kada to kažem, pogotovo ove godine', započeo je reper. Prije nego je predstavio svoju novu pjesmu, reper je pričao, pričao i pričao.

''Iako je 'Famous' izgubio od Beyonce, ne mogu biti ljut, uvijek želim da Beyonce pobijedi', našalio se reper i tako podsjetio na incident i najnoviju svađu s Taylor Swift.

Osim toga, reper se obratio i bivšoj djevojci Amber Rose.

'Vidim te, Amber. Moja je žena gangster, što ne može reći puno partnera o svojim djevojkama', rekao je Kanye nakon što je njegova supruga opušteno reagirala na njegovo spominjanje Amber Rose. Da, dobro ste pročitali - bila je opuštena i samo se smješkala.

Sam je reper već imao nekoliko ispada na dodjelama MTV nagrada. 2009. godine obratio se pjevačici Taylor Swift.

'Yo, Taylor. Stvarno sam sretan radi tebe, ali Beyonce ima najbolji video. Najbolji video svih vremena'.