Svi su 'ludi' za Izetom!

Gotovo milijun gledatelja pratilo je rođenje Izetovog praunuka!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na malim ekranima ne propustite najnoviju sezonu serije LUD, ZBUNJEN, NORMALAN - smijeh i zabava stanuju na Novoj TV

Koliko su gledatelji željno iščekivali šestu sezonu domaće humoristične serije Lud, zbunjen, normalan, dokazuje izuzetna gledanost prve epizode koje se emitirala sinoć, u 20 sati na Novoj TV.

Pogledaj i ovo "Buba" u seriji Lud, zbunjen, normalan (Foto: Screenshot/Youtube) Aktivna je na Instagramu Svi je najviše pamte kao Izetovu spremačicu Bubu, život joj je obilježila teška tragedija, a evo gdje je danas

Fazlinoviće je gledalo gotovo milijun gledatelja, odnosno svaki drugi gledatelj koji je sinoć bio pred malim ekranima. Prema podacima AGB Nielsena riječ je o 23,1% građana ili izuzetnih 49,7% onih koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima (ciljna skupina 4+). Prva epizoda šeste sezone ostvarila je zavidne rezultate i u užoj skupini gledatelja od 18 do 54 godine, s udjelom gledanosti od čak 53,6%.

Nova TV je jučer u udarnom terminu opet bila najgledaniji televizijski kanal s udjelom od 38,4% gledatelja.

Nove avanture Fazilovića

Jučer je bio veliki dan za Fazlinoviće. Izet i Faruk istinski su se namučili oko poroda Damirove supruge koja je na svijet donijela malog Džemicu. Loza Fazlinovićevih se nastavlja, otac Damir se nada da će Džemica biti liječnik, poput njega; djed Faruk vidi svog unuka kao rock zvijezdu, a Izet u svom praunuku prepoznaje sebe i vjeruje da će maleni jednog dana biti veliki borac i zaposjesti Djevičanske otoke.

Ponosni pradjed Izet potpuno je zaokupljen Džemicom i njegovim odgojem, ulaže sve napore ne bi li ga „izetizirao“. Hoće li uspjeti i kako će to izgledati, pratite od ponedjeljka do petka u 20 sati na Novoj TV.

Zvjezdana ekipa predvođena Mustafom Nadarevićem, Senadom Bašićem i Moamerom Kasumovićem, uz Miodraga Krivokapića, Gorana Navojca, Mariju Omaljev, Minku Muftić, Nives Ivanković, Tanju Šojić, Miraja Grbića, Emira Hadžihafizbegovića i drugih, donosi nam nikad smješniju i zabavniju sezonu serije 'Lud, zbunjen, normalan'.

Ne propustite najnovije epizode jedne od najgledanijih domaćih serija – uz 'Lud zbunjen normalan' zabava je zagarantirana!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene