Gordan Jandroković sa suprugom Sonjom je bio u istoj loži HNK sa Sanjom Milanović i njenim sinom Antom Jakovom, a kraj njih je sjedila i Martina Bienefield.

Galerija


U subotu navečer je održana premijera baletne predstave "Ponos i predrasude" Lea Mujića u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu, a u njoj su uživali i domaći političari. 

Vezani članci Gordan Jandroković Jandroković o sukobima premijera i predsjednika: ''Nije mi prirodno da ujutro nekome kažete najružnije riječi, a onda ga pozovete na čaj'' Predsjednik RH Zoran Milanović Zoran Milanović ponovno uputio oštru poruku: "Pamti li itko Plenkovićeve i Jandrokovićeve riječi iz tog vremena?"

U zajedničkoj loži su završili predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković sa suprugom Sonjom te Sanja Musić Milanović sa sinom Antom Jakovom. Zanimljivo je da obitelj Jandroković i Milanović vežu rodbinske veze što je svojedobno iznenadilo javnost. 

Naime, Sanjin muž, hrvatski predsjednik Zoran Milanović je bratić Sonje Jandroković. Presjednik Sabora, a ni Milanović to nisu baš spominjali u javnosti, samo je Gordan jednom rekao da se ta njihova obiteljska strana ne okuplja često pa se čini da je ovo rijetka takva situacija. 

Na baletnoj predstavi je bila i ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, a kraj Sonje Jandroković je u loži sjedila i direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld. 

Preminula omiljena hrvatska glumica: Vera Zima napustila nas je u 68. godini