nema do mame!

Mama ga je nahvalila, ali jedna stvar koju je otkrila pred kamerama baš mu se i nije svidjela!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Vuković - 6 Goran Vuković - 5 Goran Vuković - 4 Goran Vuković - 8 Goran Vuković - 7 Goran Vuković - 9 Goran Vuković - 10 Goran Vuković - 2 Goran Vuković - 3 Goran Vuković - 1 +1 Goran Vuković Galerija

Goran Vuković u showu "Supertalent" predstavio se glumom kojom se bavi od osnovne škole, međutim, žiri nije uspio impresionirati.

Amaterski glumac Goran Vuković u "Supertalent" je stigao iz Babine Grede u pratnji majke koja je otkrila da je njihov odnos više prijateljski nego odnos sina i majke, pa mnoge i nasmijala.

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent kakav spoj! Pogledajte kako su članovi žirija MasterChefa iznenadili kolege iz Supertalenta, netko je bio posebno sretan što je upoznao Melkiora!

''Mi smo više kao prijatelji, a ne mama i sin, on živi kao bebica. Ujutro mama ustaje prva, skuha kavicu, sprema ga na posao, kuha ručak, ručak je u 12 sati. Dam ti kavu, mama te ispratila'', ispričala je mama.

''Što znači da se s ovom reklamom ovaj čovjek ne može oženiti nikad'', našalio se sin i oboje su prasnuli u smijeh pa mama zamolila kamermane da to izbrišu.

Iako su gledatelje pred malim ekranima nasmijali svojom humorom, Goran svojim nastupom nije uspio impresionirati žiri.

"Ja sam se veselio, ali je onda malo otišlo i postalo vulgarno'', zaključio je Janko.

S Jankom se složila i Maja Šuput.

"Slažem se da je u početku bilo simpatično, ali mislim da ovo baš i nije format za Supertalent, tekst je malo preprovokativan", rekla je Maja.

"Ja sam želio čuti kako će završiti, u početku je bilo šarmantno", poručio mu je Davor.

Nakon što je dobio tri iksa, Goranova mama je bila vidno razočarana, pa je čak i sama odlučila izaći na pozornicu i reći žiriju svoje mišljenje.

''Nisu u redu, nije to toliko katastrofalno'', zaključila je mama pa zapjevala pred svima.

''Hvala vam, razočarana sam'', poručila je mama.

Goran se glumom počeo baviti u trećem razredu osnovne škole, a danas kaže da nema niti jedan neostvareni san jer je u životu ostvario sve što je htio. U "Supertalentu" je htio pokazati svoje glumačko umijeće te da su male sredine poput njegove prepune talenata.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Hana Huljić - 3 Jurica i Marija Pirić i Hana Huljić +2 Hana Huljić - 4 Celebrity Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene