Goran Vlaović i Ivana Mišura u ljubavnoj su vezi dvije godine, a sada čekaju prvo zajedničko dijete.

Galerija


Naš bivši nogometni reprezentativac Goran Vlaović i njegova djevojka, bivša Miss Universe Ivana Mišura u slatkom su iščekivanju svog prvog zajedničkog djeteta.

Vezani članci Nina Slamić, Antonija Gogić, Katarina Mamić (Foto: Marcela Pezo) Halloween potpuno nove dimenzije s našim ljepoticama: Jedna ljepša od druge! Rastaju se Jennifer Aniston i Justin Theroux (Foto: AFP) Prekidi i razvodi slavnih u 2018.: Za njih protekla godina što se tiče ljubavi baš i nije bila uspješna

Ivana je navodno već u petom mjesecu trudnoće te ju bez problema podnosi i osjeća se jako dobro, prenosi Story.

48-godišnjem Goranu to će biti četvrto dijete jer iz braka s Milanom Vlaović Kovaček ima sinove Stjepana i Marija te kćer Niku, a Ivani će to biti prvo dijete.

Par je zajedno od 2018. godine, a Ivana je prva djevojka u koju se Goran zaljubio sedam godina nakon razvoda od bivše supruge. Upoznali su ih zajednički prijatelji prije četiri i pol godine, no isprva ih je povezivalo samo prijateljstvo. Ne izlaze baš često u javnosti i ne komentiraju svoju vezu, ali Ivana je jednom prilikom za IN magazin otkrila da je s Goranom, koji je od nje stariji 17 godina, uistinu presretna.

Goran je u braku s Milanom bio osam godina, a Ivana je prije njega bila u vezi s glumcem Lujom Kunčevićem

Kod nje je grudnjak na crnoj listi, osim ako samo njega nosi: Stigla u Hrvatsku i dijeli provokativne fotke