Goran Višnjić snima novu seriju "Santa Clarita Diet", u kojoj glumi srpskog pukovnika.

Galerija


Hrvatski glumac s holivudskom adresom Goran Višnjić trenutačno radi na snimanju nove Netflixove serije "Santa Clarita Diet", a na svom je profilu na Instagramu s obožavateljima podijelio nekoliko kadrova sa seta.

Vezani članci Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Srušila je internet prvom fotkom na Instagramu, a fanovi su na njoj uočili nešto jako sumnjivo Goran Višnjić (Foto: Instagram) Goran Višnjić pohvalio se novim, velikim uspjehom: 'Pogodite tko glumi u novoj sezoni hit serije!''

Gorana u kratkom videu možemo vidjeti odjevena u vojnu uniformu, s obzirom na to da glumi srpskog pukovnika Dobrivoja Poplovića, koji je u Ameriku došao u lov na zombije.

"Gde se u tri p***e materije nalazi ta Santa Clarita?" pita se Goran u videu, a zbog nepristojnog rječnika ispričao se svojim obožavateljima.

"Uključite zvuk! Nova reklama za Santu Claritu. Isprike na beštimanju", napisao je Goran uz objavljeni video, no čini se kako mu obožavatelji nisu zamjerili jer je dobio brojne pohvale.

Osim toga, Goran je objavio i video scene koju je snimio sa slavnom kolegicom Drew Barrymore, koja u seriji igra jednu od glavnih uloga. 

 

Na pragu 50. godine pokazala stražnjicu i šokirala obožavatelje: "Ne treba ti to"