s godinama izgleda sve bolje!

Zgodni Goran Višnjić prošetao Dubrovnikom, svi se slažu da mu jedan detalj baš dobro stoji!

Goran Višnjić Goran Višnjić Grgo Jelavic/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić - 8 Goran Višnjić - 9 Goran Višnjić - 7 Goran Višnjić - 2 Goran Višnjić - 3 Goran Višnjić - 4 Goran Višnjić - 5 Goran Višnjić - 6 Goran Višnjić - 1 Goran Višnjić +6 Goran Višnjić Galerija

Goran Višnjić snimljen je dobrog raspoloženja na ulicama Dubrovnika, a društvo mu je pravio kolega Robert Bošković.

Naš proslavljeni glumac Goran Višnjić ovih dana boravi u Dubrovniku, na čijim je ulicama glavna zvijezda, a uspjeli su ga uhvatiti i fotografi i to jako dobro raspoloženog.

Pogledaj i ovo Nina Badrić kakva ekipa! Nina Badrić pohvalila se posjetom našeg proslavljenog glumca u čijem je društvu uživala na Hvaru: ''Tradicionalna fotografija''

Na fotografijama se vidi koliko 49-godišnjem glumcu godi boravak u rodnoj Hrvatskoj, a uhvaćen ju u staroj gradskoj luci u društvu kolege Roberta Boškovića s kojim se otputio na generalnu probu predstave "Krvava svadba" koja se igra na Lokrumu. Na sebi je imao tamne hlače i košulju, a pustio je i bradu za koju se svi slažu da mu baš pristaje.

Da je stigao u Hrvatsku glumac se pohvalio početkom kolovoza na profilu na Instagramu kada je objavio veseli selfie sa sunčanim naočalama s pogledom na more i napisao: "Doma".

Goran je nedavno iznenadio i svojom transformacijom napravljenom za potrebe snimanja serije ''Vikinzi: Valhalla''. Iako smo ga navikli gledati s crnom kosom sve je iznenadio kada je osvanuo sa sijedom kosom i bradom.

Višnjić će se pridružiti ekipi iz Netflixove serije "Vikinzi: Valhalla" u trećoj sezoni, a utjelovit će Erika Crvenog, legendarnog vikinškog oca Leifa Eriksssona, kojeg glumi Sam Corlett, i Feydis, koju glumi Frida Gustavsson, koji živi u egzilu na Grenlandu zbog zločina koje je počinio na Islandu i u Norveškoj, piše Deadline.

Svoju bogatu karijeru je posljednjih dvadesetak godina gradio u Hollywoodu, u kojem se probio ulogom doktora Luke Kovača u hit-seriji "Hitna služba", a prošle godine iz Kalifornije se s obitelji preselio u Veliku Britaniju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Ristović - 1 Nikolina Ristović - 3 Nikolina Pišek - 1 +25 Nikolina Pišek - 2 Zanimljivosti Nikolina Pišek pozirala u badiću, a uz atribute pažnju je ukrala njena definicija lijenosti: "Ja sve od navedenog"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lolo Jones - 7 Lolo Jones - 3 Lolo Jones - 4 Lolo Jones - 5 +6 Lolo Jones - 11 Zanimljivosti Ima 40 godina i nikada nije spavala s muškarcem, a evo kako je to objasnila: "Nitko me ne želi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene