kod kuće je prava zvijezda!

Dobro raspoloženi Goran Višnjić uživao na koncertu u Šibeniku u omiljenom društvu, svi pogledi bili su upućeni prema njima

Goran Višnjić Goran Višnjić DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić +0 Goran Višnjić Galerija

Goran Višnjić snimljen je na Vanninu koncertu u Šibeniku sa svojim sinom Tinom.

Glumac Goran Višnjić ljeto provodi u rodnom Šibeniku, gdje je prava zvijezda i ne može se negdje pojaviti neopažen.

Pogledaj i ovo Nina Badrić kakva ekipa! Nina Badrić pohvalila se posjetom našeg proslavljenog glumca u čijem je društvu uživala na Hvaru: ''Tradicionalna fotografija''

Fotografi su ga za vikend snimili na koncertu pjevačice Vanne na Tvrđavi svetog Mihovila, na koji je sa sobom poveo svojeg 14-godišnjeg sina Tina.

Dobro raspoloženi glumac cijelo se vrijeme smješkao i javljao poznanicima te obožavateljima u publici, a osmijeh s lica nije skidao ni njegov sin.

Višnjić u Šibeniku boravi još od kraja lipnja, kada je prisustvovao Međunarodnom dječjem festivalu na kojem je i sam, kao dječak, prvi put zaplivao glumačkim vodama.

Svoju bogatu karijeru posljednjih je dvadesetak godina gradio u Hollywoodu, gdje se probio ulogom doktora Luke Kovača u hit-seriji "Hitna služba", a prošle se godine iz Kalifornije s obitelji preselio u Veliku Britaniju gdje te proteklih mjeseci tamo radi na novim projektima.

Osim Tina Goran sa suprugom Evom ima i sina Viga te kćer Vivien, dok s bivšom Mirelom Rupić ima još i kćer Lanu Lourdes.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene