Goran Višnjić snimljen je na Vanninu koncertu u Šibeniku sa svojim sinom Tinom.

Galerija


Glumac Goran Višnjić ljeto provodi u rodnom Šibeniku, gdje je prava zvijezda i ne može se negdje pojaviti neopažen.

Vezani članci Goran Višnjić Goran Višnjić u Šibeniku uhvaćen u preslatkom trenutku sa sinom, fotografija je sve rastopila Goran Višnjić Goran Višnjić stigao na odmor u rodni Šibenik, u ugodnom društvu je posjetio festival koji mu puno znači

Fotografi su ga za vikend snimili na koncertu pjevačice Vanne na Tvrđavi svetog Mihovila, na koji je sa sobom poveo svojeg 14-godišnjeg sina Tina.

Dobro raspoloženi glumac cijelo se vrijeme smješkao i javljao poznanicima te obožavateljima u publici, a osmijeh s lica nije skidao ni njegov sin.

Višnjić u Šibeniku boravi još od kraja lipnja, kada je prisustvovao Međunarodnom dječjem festivalu na kojem je i sam, kao dječak, prvi put zaplivao glumačkim vodama.

Svoju bogatu karijeru posljednjih je dvadesetak godina gradio u Hollywoodu, gdje se probio ulogom doktora Luke Kovača u hit-seriji "Hitna služba", a prošle se godine iz Kalifornije s obitelji preselio u Veliku Britaniju gdje te proteklih mjeseci tamo radi na novim projektima.

Osim Tina Goran sa suprugom Evom ima i sina Viga te kćer Vivien, dok s bivšom Mirelom Rupić ima još i kćer Lanu Lourdes.

Ogroman izrez na Severininoj haljini izgleda kao da će svaki tren otkriti više nego što bi trebalo, počastila fanove prizorom za pamćenje!

Bila je na više od 360 zahvata, eksplodirali su joj dijelovi tijela i uništeni mišići pa je osuđena na posjete kirurgu do kraja života: "Čudo je što sam tako dugo poživjela"