Obitelj je najvažnija

Nakon 20 godina Goran Višnjić seli iz Amerike, razlog je privatne prirode

Goran Višnjić (Foto: Instagram) Goran Višnjić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić (Foto: Instagram) Goran Višnjić (Foto: Dnevnik.hr) Goran Višnjić (Foto: Profimedia) +0 Goran Višnjić (Foto: Instagram) Galerija

Goran Višnjić ostvario je zavidnu karijeru u SAD-u, no vrijeme je za promjene.

Goran Višnjić otkrio je da seli iz Amerike.

Pogledaj i ovo Goran Višnjić Tata i sin! Goran Višnjić podijelio je rijetku fotografiju sa svojim najstarijim sinom kojeg inače vješto skriva od javnosti!

Šibenski glumac ostvario je i zavidnu inozemnu karijeru, no nakon 20 godina života ispod holivudskih brda, otkrio je kako je vrijeme za veliku promjenu.

Naime, on i njegova obitelj iduće ljeto sele u Veliku Britaniju te su trenutno u potrazi za novim domom.

Pritom mislimo na njegovu suprugu Evu s kojom je nedavno proslavio 20 godina braka te njihovu djecu Tina, Vivien i Viga.

Tu je i 12-godišnja Lana Lourdes koju je dobio s Mirelom Rupić.

Višnjić je otkrio i kako se obitelj nedavno suočavala s teškom autoimunom bolešću kćeri Lane kojoj su neki doktori čak predviđali presađivanje jetre.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Goran Visnjic (@goran_visnjic)

"Prešla je na vegansku prehranu i nakon nekoliko mjeseci, uz uzimanje određenih vitamina, stanje joj se popravilo", otkrio je za Gloriju.

S obitelji se odlučio preseliti u Cornwall da budu što bliže njihovim roditeljima u Hrvatskoj, kao i Lani, a uvjet je da mogu povesti kućne ljubimce.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) +4 Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Celebrity Kći naše poznate glumice izgleda bolje nego ikada: "Tvoje tijelo je savršeno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene