Goran Višnjić Stradunom se prošetao s kćeri Lanom Lourdes.

Galerija


Goran Višnjić na iznenađenje mnogih prošetao se Dubrovnikom dok mu je društvo pravila Lana Lourdes, kći koju je glumac dobio tijekom kratke izvanbračne veze sa Šibenčankom Mirelom Rupić.

Vezani članci Goran Višnjić i Ivo Gregurević (Foto: Instagram) Emotivna poruka Gorana Višnjića prijatelju i kolegi: "Otišao nam je Ivo, uvijek omiljeno lice" Tarik Filipović (FOTO: Instagram) Ovo je bilo prije puno, puno godina: Pogledajte kako je Tarik izgledao na početku karijere

 

Glumac u Dubrovniku uživa nakon kratkog posjeta Grčkoj, gdje je također bio s Lanom, a s tog puta podijelio je i nekoliko fotografija na Instagramu.

Tata i kći viđaju se kada im to vrijeme dopusti, pa je tako Lana Lourdes prošle godine čak i božićne blagdane dočekala s njegovom obitelji.

Goran godinama živi u Los Angelesu sa suprugom Evom, s kojom ima sinove Tina i Viga te kćer Vivien, s kojima se Lana odlično slaže.

Glumac i dalje uživa s upola mlađom dadiljom svoje djece koja ga je utješila nakon razvoda

Oglasio se bivši dečko trenutačno najpoznatije ljubavnice na svijetu: ''Varala me i bila škrta, htjela je da joj sve plaćam''

Ova seksi scena nastala je prije čak 18 godina, a snimila ju je ljepotica koja i s 52 godine izgleda fantastično