Goran Višnjić leti s Krilima Oluje i tako najavljuje zatvaranje 59. Međunarodnog dječjeg festivala.

Galerija


Jedan od najpoznatijih hrvatskih glumaca u svijetu, Šibenčanin Goran Višnjić letio je s akrobatskom grupom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) Krila Oluje u petak 28. lipnja 2019. za vrijeme njihova trenažnog leta od Zemunika do Šibenika.

Vezani članci Goran Višnjić Sve više poznatih frajera šarmira dugom gustom bradom, evo tko su ti zavodnici na domaćoj sceni Sandi Cenov - 2 Što stariji, to bolji! Tko su domaći zavodnici koji su s godinama sve poželjniji i šarmantniji?

Tom prigodom Višnjić je iz zraka najavio program zatvaranja 59. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku na kojem već tradicionalno nastupaju i Krila Oluje.

''Uzbuđen sam, ipak su ovo naši dečki, a i letim iznad svoga Šibenika'', rekao nam je. 

Višnjić se iz zraka istovremeno obratio slušateljima Radio Šibenika i Radio Ritma oko 15 sati te tako najavio program zadnjeg dana Festivala dan kasnije, u subotu, 29. lipnja kada će se festivalska zastava na ljetnoj pozornici spustiti na godinu dana i do 60. rođendana Festivala djeteta.

Ideja za zajedničkim letom Krila Oluje i Gorana Višnjića rodila se 2017. kada je za vrijeme snimanja filma General Višnjić posjetio Krila Oluje. 

Od akrobatskih grupa Goran Višnjić je do sada letio sa akrobatskom grupom američke mornarice BlueAngels, a leteći s Krilima Oluje, želi promovirati Hrvatsku vojsku te popularizirati poziv vojnog pilota.

Ivana Paris blista poslije razvoda, a pažnju je plijenila i bivša djevojka našeg nogometaša