Snimanje nove serije u kojoj glumi Goran Višnjić i Halle Berry u punom je jeku.


Paparazzi prate svaki korak slavne glumice Halle Berry, a kada je u pitanju nova serija 'Extrant' znatiželja je još i veća.

Vezani članci Goran Višnjić Goran Višnjić u Šibeniku uhvaćen u preslatkom trenutku sa sinom, fotografija je sve rastopila Halle Berry Nitko ne može vjerovati da ovako izgleda s 54 godine, a pokazala je i tetovažu na guzi za koju su rijetki znali

Osim Oscarovke u američkoj seriji glumi i naš uspješan glumac Goran Višnjić, a izgleda kako na setu vlada pozitivna atmosfera  i dobro raspoloženje. Dan na poslu sigurno je lakši kada ga provodiš sa svjetskom ljepoticom. Višnjić glumi Berryinog supruga, dok njihovog sina glumi Pierce Gagnon.

Goran Višnjić u ekipi najvećih imena Hollywooda

Naš poznati glumac već neko vrijeme živi i radi u Los Angelesu, a uloga u seriji 'E.R.' gdje je naslijedio Georgea Clooneya otvorila mu je vrata Hollywooda. U seriji  'Extant' Višnjićev lik John Watts je u braku s Molly (Halle Berry). Ona je astronaut koji se nakon godine dana vrati kući iz misije u svemiru, te se teško prilagođava svojoj svakodnevnici. Njezina iskustva u svemiru promijenit će tijek povijesti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook