Ima li bolje reklame

VIDEO Hollywoodska ekipa oduševljena: 'Opatija je predivna'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goran Višnjić i Donald Sutherland ali i cijeli tim kriminalističke serije Crossing Lines snima u Opatiji i okolici kadrove za treću sezonu.

Opatija i okolica postale su velika filmska scena serije 'Crossing Lines', a filmske zvijezde Goran Višnjić, Elizabeth Mitchell i Donald Sutherland privlače pažnju turista ali i stanovništva.

Pogledaj i ovo Courteney Cox (Foto: Profimedia) Teški životni trenuci Glumila je sreću, a u sebi je plakala: Glumica progovorila o velikoj osobnoj tragediji za koju nitko nije znao

Slavni glumac u šetnji Opatijom: Njegov psić pokupio simpatije

Goran Višnjić koji glumi detektiva Marka Koracu privlači pozornost Opatijki. Rijetke su ga vidjele - no slažu se da je snimanje s Donaldom Sutherlandom na opatijskoj rivijeri - velika reklama. A nema bolje reklame nego kad se svjetski poznati filmaš peti put u šest godina odluči snimati u Hrvatskoj.

Odlična reklama

Višnjić se vraća u Hrvatsku kao zvijezda američke serije - traže i statiste

Što filmska ekipa kaže o Hrvatskoj i kakvi su njihovi dojmovi.

'Ljudi su srdačni, predivne su lokacije za snimanja, osoblje je odgovorno, nisu nametljivi, možete na miru raditi u odličnim uvjetima. Opatija je predivna za snimanje', oduševljen je Rick McCallum vlasnik Film Uniteda.

Zadovoljni filmaši vraćaju se u Hrvatsku

Hrvatska mu se toliko svidjela da je prije dosta godina kupio kuću na moru. Rick kaže kako to nije zbog Gorana Višnjića, kuću je kupio još 2000. na Braču na koji već godinama dolazi i uživa. Nekoliko će se dana još snimati u Opatiji a onda se filmski set - seli u Istru.  

Prema nekim procjenama čak pet posto turista iz Europe mjesto za odmor bira tamo gdje su snimani njihovi omiljeni filmovi i serije.

Podsjetimo, serija 'Crossing Lines' (hrv. Granice zločina) prati stručnjake iz elitnog tima Međunarodnog kaznenog suda, europska inačica FBI-a, koja istražuje zločine i hvata kriminalce širom Europe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene