Osim kao člana žirija, Gorana Navojca u osmoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' gledali smo i kao gosta iznenađenja koji je zapjevao u duetu s Lu Jakelić.

Galerija


Lu Jakelić nakon genijalne izvedbe Severine ovog je puta bila Antonio iz Los Del Rio s gostom iznenađenja Goranom Navojcem, koji je utjelovio Rafaela. Njih su nas dvoje svojom izvedbom pjesme ''Macarena'' vratili u vesele '90-e.

Vezani članci Valentina Walme Naša najseksi plesačica u bodiju neobičnog kroja najavila suradnju s Frankom Batelić, o čemu je tu riječ? Lica Nove TV nominirana za Zlatni studio Među finalistima za nagradu ''Zlatni studio'' su glumci, serije, show i emisije Nove TV, ali i naslovna pjesma serije ''Dar Mar''!

''On je veći štreber od mene. Naučio je tekst prije mene, naučio je i te silne pokrete kukovima'', rekla je Lu.

Žiri je bio zadovoljan viđenim.

''Gorane, ja sam mislila da ti ne možeš biti šarmantniji i onda se pojaviš u ovom liku i demantiraš me. Vidim da ti je vruće i jedva čekam da dođeš ovdje i da se rashladiš. Lu, bila si sjajna kao i uvijek'', komentirala je Nives.

Odmah na početku emisije svi su primijetili da Navojec izgleda drugačije nego inače, za što je zaslužna ni manje ni više već drugačije začešljana kosa. Što vi kažete, je li bolja frizura koju inače nosi ili ova nova?

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Tony Cetinski iznenadio istupom: "Izmolite krunicu za njega, samo će on ustrajati u borbi za živote"