Takva mala promjena i eto...

Jedan detalj učinio je da Navojec izgleda potpuno drugačije nego što smo navikli, jeste li primijetili?

Goran Navojec Goran Navojec Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Goran Navojec Galerija

Osim kao člana žirija, Gorana Navojca u osmoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' gledali smo i kao gosta iznenađenja koji je zapjevao u duetu s Lu Jakelić.

Lu Jakelić nakon genijalne izvedbe Severine ovog je puta bila Antonio iz Los Del Rio s gostom iznenađenja Goranom Navojcem, koji je utjelovio Rafaela. Njih su nas dvoje svojom izvedbom pjesme ''Macarena'' vratili u vesele '90-e.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

''On je veći štreber od mene. Naučio je tekst prije mene, naučio je i te silne pokrete kukovima'', rekla je Lu.

Žiri je bio zadovoljan viđenim.

''Gorane, ja sam mislila da ti ne možeš biti šarmantniji i onda se pojaviš u ovom liku i demantiraš me. Vidim da ti je vruće i jedva čekam da dođeš ovdje i da se rashladiš. Lu, bila si sjajna kao i uvijek'', komentirala je Nives.

Odmah na početku emisije svi su primijetili da Navojec izgleda drugačije nego inače, za što je zaslužna ni manje ni više već drugačije začešljana kosa. Što vi kažete, je li bolja frizura koju inače nosi ili ova nova?

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski - 4 Tony Cetinski - 1 Pjesma za bolje sutra - 6 Tony Cetinski - 3 +0 Tony Cetinski - 3 Celebrity Tony Cetinski iznenadio istupom: "Izmolite krunicu za njega, samo će on ustrajati u borbi za živote"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene