Glumac Goran Navojec danas slavi 46. rođendan.


Goran Navojec, jedan od uspješnijih glumaca na našim prostorima, danas slavi rođendan. Ponosnom ocu prvu rođendansku čestitku i pregršt lijepih želja prvi je poželio njegov sin Grgur. Iako Navojec nije htio otkriti u čijem će sve društvu proslaviti svoj 46. rođendan , priznao je da će ga ipak obilježiti. 'Radno, svečano, mirno i dostojanstveno', komentirao je Goran.

Goran Navojec (Foto: PR)

Navojca trenutno gledamo kao člana žirija showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', koji osmero kandidata ocjenjuje uz Sandru Bagarić i Tomu in der Mühlena. Nakon što je Sandra čula da će u trećoj sezoni poplarnog showa biti karizmatični Goran morala je jednostavno prokomentirati njegov povratak. 'Apsolutno mi je nedostajao, rekla sam maco, vidim da si se malo udebljao, ja ću biti pored tebe mršavija, samo ti rasti, rasti, ja ću biti sitna ženica pored tebe', otkrila je Bagarić koja gledatelje baš kao i Navojec zabavlja duhovitim komentarima.

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.