Okrenimo se obitelji!

Navojec čestitao zdravstvenim radnicima i svima poručio: ''Vremena su se promijenila, ostanite kod kuće''

Goran Navojec Goran Navojec In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Navojec Goran Navojec Nives Celzijus, Goran Navojec, Indira Levak, Igor Mešin +0 Goran Navojes i Igor Mešin Galerija

Član žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" Goran Navojec osvrnuo se na trenutačnu situaciju s koronavirusom.

Dok gledatelji s nestrpljenjem očekuju nove transformacije kandidata u trećoj epizodi hit showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje, član žirija Goran Navojec osvrnuo se na trenutačnu situaciju s koronavirusom.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

''Svi koji mene poznaju znaju da mogu izdržati dulje pod vodom nego u kući. Vremena se mijenjaju, upravo su se za nas sve skupa promijenila'' kazao je i poručio gledateljima:

''Ja vam svima želim da ostanete kod kuće jer to ima jako puno svojih prednosti, okrenut ćete se obitelji, okrenut ćete se sebi'.'

Goran je također iskoristio priliku kako bi čestitao svim zdravstvenim radnicima, volonterima i svima koji se bore, kako je rekao, da bi što uspješnije prošli kroz ovo što nas je nenadano dograbilo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene