Član žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" Goran Navojec osvrnuo se na trenutačnu situaciju s koronavirusom.

Galerija


Dok gledatelji s nestrpljenjem očekuju nove transformacije kandidata u trećoj epizodi hit showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje, član žirija Goran Navojec osvrnuo se na trenutačnu situaciju s koronavirusom.

Vezani članci Lica Nove TV nominirana za Zlatni studio Među finalistima za nagradu ''Zlatni studio'' su glumci, serije, show i emisije Nove TV, ali i naslovna pjesma serije ''Dar Mar''! Mario Roth Što se to sprema? Pripremite se na povratak stare ekipe uz koju smo se urnebesno zabavljali!

''Svi koji mene poznaju znaju da mogu izdržati dulje pod vodom nego u kući. Vremena se mijenjaju, upravo su se za nas sve skupa promijenila'' kazao je i poručio gledateljima:

''Ja vam svima želim da ostanete kod kuće jer to ima jako puno svojih prednosti, okrenut ćete se obitelji, okrenut ćete se sebi'.'

Goran je također iskoristio priliku kako bi čestitao svim zdravstvenim radnicima, volonterima i svima koji se bore, kako je rekao, da bi što uspješnije prošli kroz ovo što nas je nenadano dograbilo.

Ljubio je čak i najpoznatiju prsatu plavušu, a lista njegovih zgodnih ljubavnica veća je i od poznatijih zavodnika