Kapetan broda svoga

Fluorescentne gaćice i cigareta u ustima: Domaći glumac opušteno plovi Jadranom

Goran Navojec (Foto: Dnevnik.hr) Goran Navojec (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Navojec (Foto: Dnevnik.hr) +0 Goran Navojec (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Galerija

48-godišnji Goran Navojec trenutačno se odmara na čarobnom otoku Visu.

Jedan od naših najpoznatijih domaćih glumaca na zasluženom je godišnjom odmoru.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Mario Roth, Minea, Enis Bešlagić "Kakva ekipa!" Minea i službeno najavila uzbudljive novosti u društvu u kojem ćemo je uskoro često viđati: "Moja tri mušketira i ja!"

Pritom mislimo na 48-godišnjeg Gorana Navojeca koji se trenutno odmara na čarobnom Visu.

Glumac je gumenjakom posjetio i predivnu uvalu Milnu, koja se nalazi nedaleko od grada Visa, gdje su svu pažnju ukrale njegove kupaće gaće u upečatljivoj, zelenoj boji.

Fotografi su Navojca uhvatili u sušenju ručnika, s cigaretom u ustima, a jedan od nazaposlenijih domaćih glumaca u uvalu je stigao u nepoznatom društvu.

Podsjetimo, glumac je trenutačno u sretnoj vezi s kolegicom Marijom Škaričić, s kojom je prvi put snimljen 2016. godine.

Prethodno je bio u braku s plesačicom i koreografkinjom Larisom Lipovac, a brak je potrajao od 2009. do 2015. godine. Par ima sina Grgura, zbog kojeg je ostao u prijateljskim odnosima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Janna Rasskazova (Foto: Instagram) Janna Rasskazova (Foto: Instagram) Janna Rasskazova (Foto: Instagram) Janna Rasskazova (Foto: Instagram) +1 Janna Rasskazova (Foto: Instagram) Celebrity Danima je tulumarila, a onda se samo srušila: Što je dovelo do smrti mladog Playboy modela?


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene