Već žive zajedno?

NOVA LJUBAV Goran Navojec i Marija Škaričić u vezi?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Goran Navojec i Marija Škaričić bliski su prijatelji i suradnici godinama, a čini se da ih već neko vrijeme veže nešto više.

Sve su češća šuškanja kako Gorana Navojca i Mariju Škaričić veže nešto više od poslovne suradnje, a priču o navodnoj vlastitoj romansi oboje su komentirali. Nakon što su viđeni u šetnji gradom, ali i nakon što je Navojec snimljen ispred Marijine zgrade više puta, duhovito je prokomentirao njihov odnos.

Pogledaj i ovo Goran Navojec - 3 Uvijek iskren! Navojec o komentarima koje dobiva na račun svoje transformacije o kojoj svi pričaju: ''Možda je i vrijeme da s 50 godina...''

'Nikad nisam imao ništa protiv dobrog šuškanja', rekao je. Marija je bila nešto konkretnija o njihovim relacijama. 'Goran i ja smo, još otkako sam studirala s njegovim bratom Bojanom i tako ga upoznala, u različitim vezama - poslovnim, prijateljskim, neprijateljskim, telefonskim, političkim... Uglavnom, sve skupa - bez veze', rekla je Škaričić. Nedavno su viđeni zajedno i za Dan žena, a Goran je komentirao kako je taj dan više svojih kolegica vodio na kavu.

'Prelijepa je, duhovita, šarmantna i svako druženje s njom je užitak', rekao je. 'Poznat sam po tome da se s kolegicama, osim na kavama, družim i po kućama. Ponekad je riječ o poslu, a ponekad o zadovoljstvu. Najbolje je kad se to spoji jer u prečesto čovjek spaja neugodno s beskorisnim', zaključio je Navojec.

Na šuškanja kako već žive zajedno, Marija je izjavila da nije tajna da oboje žive u centru grada. 'Dosad mi nije poznato da to činimo zajedno', dodala je. Glumački dvojac vezu nije ni potvrdio ni demantirao, zaključuje Story ovu priču. Da podsjetimo, Navojec se nakon nekoliko godina braka rastao od Larise Lipovac, a izjavili su kako se rastaju u prijateljskim okolnostima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene