Goran Jevtić osuđen je na zatvorsku kaznu nakon suđenja koje je gotovo trajalo pet godina.

Galerija


Srpski glumac Goran Jevtić mora u zatvor na 10 mjeseci nakon što je optužen da je počinio nedozvoljene spolne radne nad maloljetnikom.

Vezani članci Zatvor Remetinec Doznali smo detalje uhićenja odbjeglog zatvorenika: "Jasno mu je bilo od prve što slijedi..." Mehmet Akif (Foto: Instagram) Zgodnom turskom glumcu prijeti kazna zatvora zbog nepromišljenosti na internetu

Prvostupanjskom presudom sud mu je izrekao kaznu kućnog pritvora, no viši sud donio je odluku da mora ići u zatvor nakon što se on sam žalio na presudu, piše Blic

Jevtić je otpužen da je 2014. godine tada 16-godišnjeg mladića prisilio na oralni seks u WC-u Narodnog pozorišta u Somboru. Tužba je podignuta godinu dana kasnije nakon što su roditelji mladića slučaj prijavili policiji.

41-godišnji glumac domaćoj je javnosti možda najpoznatiji po ulozi homoseksualca Mirka u filmu "Parada" iz 2011. godine u kojem je glumio s legendarnim glumcem Nikolom Kojom. Od početka suđenja nije se oglasio u medijima niti komentirao cijeli slučaj.

Na najiščekivanijem vjenčanju godine mladence zasjenila nepoznata gošća iz mladoženjine prošlosti