Goran Ivanišević dao je intervju za Dnevnik.hr, a u njemu je otkrio koje planove ima za ljeto, ali i kako ga zavode žene.


Na konferenciji za medije uz Andrea Agassija i bili su i Goran Ivanišević te Juan Carlo Ferrero. Konferencijom za medije najavljen je egzibicijski meč na kojem će sudjelovati u sklopu ATP-a u Umagu. Nakon Agassija, koji je otkrio što ga prvo asocira na Hrvatsku, intervju za Dnevnik.hr dao je i Goran Ivanišević.

Otkrio nam je svoje planove za ljeto. 'Imam još dosta obaveza, zatim idem u New York, a onda tri tjedna na godišnji odmor.. Idem s Tanjom i klincima u Dubrovnik. Djeca mi uvijek nedostaju, jako brzo rastu pa se trudim svaki trenutak provesti s njima', rekao je Ivanišević.

Iako je već dugo vremena single, Ivanišević kaže da mu se žene ne udvaraju. 'Nikad mi se nije nijedna žena udvarala, ne udvaraju mi se, iako nemam ništa protiv toga. Ako već muškarci i žene moraju biti ravnopravni, onda je to ok. Ja sam sramežljiv pa vjerojatno to niti ne primjećujem', dodao je legenarni Ivanišević. 'Goran na terenu i Goran privatno su sasvim drugačije osobe. Na koji način me žena može zavesti - to vam neću otkriti', zaključio je simpatični Splićanin.