Svi na okupu

Goran Ivanišević uživa na čarobnom otoku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brijunska čarolija Goranu Ivaniševiću je kao i mnogima prije njega dobar razlog za ponovni posjet.

I ove godine, nakon što je ATP stadion dobio ime po njemu, Goran Ivanišević odlučio je dragocjene trenutke u krugu obitelji provesti na Brijunima.

Pogledaj i ovo Goran i Emanuel Ivanišević Zajednički izlazak Goran Ivanišević pojavio se u pratnji starijeg sina za kojeg ima veliku želju, a on je očeva slika i prilika!

Ovih dana cijela Istra odiše teniskim životom. Iako se ATP odigrava u Umagu, Brijuni su nezaobilazno odredište za sve one koji traže malo osvježenja, i opuštanja boravkom u prekrasnoj prirodi. Tako je i Goran Ivanišević, pobjednik Wimbledona 2001. godine, član hrvatske teniske reprezentacije prilikom osvajanja Davis Cupa 2005. godine, vlasnik dvije brončane medalje s Olimpiskih igara 1992. u Barceloni (pojedinačno i u paru s Goranom Prpićem), te tenisač kojem je plasman karijere na ATP ljestvici drugo mjesto, ostvareno 1994. godine posjetio Brijune u društvu obitelji.

Ovo nije bio Goranov prvi dolazak u ovaj jedinstveni nacionalni park. Brijunska čarolija je njemu kao i mnogima prije njega dobar razlog za ponovni posjet.

Nakon Istre, Goran ide odmarati južnije.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene