Nives i Goran Ivanišević uživaju u roditeljskim ulogama.

Galerija


Nives i Goran Ivanišević iskoristili su sunčani jesenski dan i odlučili se uputiti u šetnju zagrebačkim ulicama s nedavno rođenim sinčićem Oliverom.

Vezani članci Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Ponosna mama Nives objavila Oliverovu fotku i sve raznježila: "Baš me briga za cijeli svijet" Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Objava Nives Ivanišević s godišnjeg odmora rastopila srca njezinih fanova: "Mamin kolačić"

Par je sa sinom u kolicama prošetao Vlaškom ulicom, gdje su ih snimili fotoreporteri, a znatiželjni pogledi nisu ih omeli.

Podsjećamo, Nives je rodila u rujnu ove godine, a suprug Goran bio joj je velika podrška tijekom trudnoće, za vrijeme boravka u bolnici gdje ju je svaki dan posjećivao, a čini se i nakon dolaska mame i bebe kući.

Nives je zbog majčinstva naravno zapostavila voditeljsku karijeru na radiju, ali njezini je se kolege rado sjete. Tako ih je njezina majčinska uloga i zapravo potpuno novi život potaknuo da se našale na taj račun.

"Nije lako biti Goran Ivanišević ovih dana. Znaš, baš sam razmišljao kako zvuči kod njega doma. Imaš Nives koja je tamo stalno i nešto priča, imaš Marlija psa, imaš bebu novu. Tako da koliko sam ja čuo čovjek traži novu kuću, a imamo dobar prijedlog za to, teniska Kuća slavnih", našalili su se voditelji i oduševili Nives, koja je snimku razgovora podijelila na svom profilu na Instagramu te poručila kolegama da ih voli i da joj fale.